Wednesday, July 22, 2009

Sila Jangan Tiru Aksi Ini

Berjimba di opis. sebab tu aku tak bagi korg tiru aksi ni. ni sume aksi2 manusia yg overdose keje pastu mula rasa tak rela nak keja dah. hehe. eh mana aku dpt word JIMBA tu eh? dari ko eh ATI?? hehe.
nana-ciare-dina

~~(^__^)~~
tgk tu, kitorg masing2 ada koleksi winter edisi Prada. kahkahkah. almaklumlah, tempat kerja kami musim winter sepanjang tahun. pastu senang lah kami nak MC selalu dgn cuaca begini. bagus bagus. sejuk sokmo. biar sejuk sampai -40 pon boleh. bleh i MC hari2. hahahahha =D eh tu belom lagi koleksi stokin pelbagai warna macam wanita dalam pantang. hahahahahahakaudiam :P

Kesimpulannya, kami enjoy berada di opis. kalo boring2 bleh wat sessi photoshoot. weh kang jom pegi outdoor photoshoot plak tau =D bagus jugak. sementelah sume girls je yg ada kat opis ni, jom kita berkampung wat cam umah sendiri. pakai baju tido ala2 sleepover & gulung2 rambut guna curly iron & pakai masker tebal2. wuaaaaa giler ah ;n

okay tamat dah. sekian

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. amboi..
    syioknye org xde kije..
    meh sni tlg picit kaki ai meh..
    kebas2 je dr td neh
    :p

    ReplyDelete
  2. ^^Nano^^ alalalalaaa mum-to-be niii..manjenye diaa ;) suh lah cik abe picit2kan lagiiii romantis =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha