Tuesday, August 11, 2009

best blogger of this month. duh (-_-")

tagged & awarded by kaknani. tq yer bg award nih. err tp cam biasa, puan ciare suke merepek ms buat tag dan tak suke jwb soalan secara serius. maka terimalah ikot dann jek. heh

1. Berikan 1 hobi yang paling anda gemari:-
blogging, obviously ;p tapi selain itu hobby saya sbg surirumah separuh masa, tentunya memasak! =D

2. Berikan 2 nama kawan anda yang paling rapat dengan anda:-
1.sudah tentu suami saya. ngeh3
2.semua kwn2 saye ;p

3. Berikan 3 jenis warna yang anda suka:-
1.pink, obviously :p
2.hijau
3.gold@brown

4. Berikan 4 nama orang yang paling anda sayang:-
1.mak
2.suami
3.adekberadik saya
4.anak2sedara saya

5. Berikan 5 jenis sifat manusia yang paling anda benci:-
1.mungkir janji
2.tidak punctual
3.mengata saya di belakang.kalo berani meh ckp depan2
4.perasan hebat dlm semua perkara padahal mcm teeettt.
5.mengata kawan rapat sy di depan saya

6. Berikan 6 benda yang mesti anda bawa sebelum keluar dari rumah:-
1.handbag berisi mcm2 ada
2.kunci umah
3.air masak sbb dahaga sokmo
4.telepon dah tak penting sgt lepas kawen. kahkah
5.bedak compact utk mentouchup
6.ape2 ajelah

7. Berikan 7 destinasi percutian yang anda ingin suka kunjungi:-
1.sabah.kononnya view di sana sgt lawa
2.berdating di bawah menara eiffel i'm in love.cewah:p tentunya paris
3.jeju island.antara pulau tercantek di dunia.
4.japan.sekadar nk jumpe ayumi hamasaki.heh
5.makkah.insyaAllah.eh patotnya ni list kat no 1 :)
6.UK.mcm best ah tgk dlm tv.huhu
7.owh teringin nak scuba diving di pulau redang.

8. Berikan 8 kenangan yang paling anda tak dapat dilupai:-
1.hari arwah bapak meninggal dunia.rasanya boleh ingat sikit2 sbb masa tu baru 5thn.
2.membeli harta pertamaku iaitu kereta itam comel itu.
3.saat2 suami melafazkan akad nikah dan saksi2 mengatakan SAH! owh....priceless moment.
4.pertama kali mendengar bunyi seram lalu terus berhenti sekolah asrama.hoho
5.my convocation day
6.accident di air putih terengganu
7.lutut berdarah 1st time belajar bwk basikal T__T
8.masa arwah ayah mertua passed away after 18 days saye dan husband get married

9. Berikan 9 impian yang anda impikan:-
1.bahagia ke akhir hayat bersama suami saya :)
2.mempunyai anak2 yg soleh dan solehah.
3.mempunyai rumah yg selesa utk kami
4.mak duduk tetap bersama saya
5.semua perkara pd item no.7
6.travelling secara backpacking.it should be fun
7.nak masuk world book of record tp xtau nk buat apa.kahkah
8.hidup yg sihat sepanjang hayat.jauhkan kami sekeluarga dr sebarang penyakit
9.nak jadi surirumah tp dapat at least 3k a month. fulltime blogging perhaps :p


10. Berikan Award dan Tag ini kepada 10 orang kenalan blog anda:-
1.rosma
2.yani
3.z@ck
4.masviona
5.zie
6.neeza
7.aty
8.dee
9.maswani
10.layla

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. owh adakah yani itu adalah saya?atau saya je y perasan?huhuhu=p

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ tiada yani lain dlm idup i :p

    ReplyDelete
  3. adudududu ayat xtahan tu..ehehe nant i buat ye:) thanx

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha