Friday, August 14, 2009

Bila lagi nak piknik macam ni kan?

Ntah bila lagi kita nak piknik macam ni kan kawan2 :) tak silap aku, kejadian ni berlaku lebih kurang setahun lebih yg lepas. bulan Mei tak silap i. masa tu aku, dd dudu (free kuku as photog :p), mun-e, pae & ateh telah berpiknik di taman botani putrajaya. i was a short picnic but it was definitely fun. hooyeah =D

haish bukan main susah lagi nk gather ramai2 ni. naseb ah jugak bleh jumpa ramai2 time wedding day rakan2 termasuk my wedding day also :)
yang duduk me & dd serta ateh yg sedang memotong buah, berdiri mun-e and pae :)

tgk tu minah 2 org tuh. org lain dok mengemas hangpa sempat lagik pose gedix. huhu

close up. pa'e & ciare. free dd di celah2 :p

:)

last but not least.

kawan2. bila lagik mau piknik mcm ini? i'm sure kali ni lebih meriah dgn kehadiran org2 baru di dalam geng kita :) tapi kalo semua dpt hadir lg best kan.....

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. lg sronok kalu berkelah kt sungai..
    bt BBQ.ditemani bunyi air terjun..
    waa..masyuk..

    ReplyDelete
  2. waah knp xde ahli yg reply ;O jom2 gather rmi2 lg huhuu next time mesti lg best sbb ada adaaamm ;D

    ReplyDelete
  3. lainnya muka aku dlu ngan skang. hehe.

    ReplyDelete
  4. mun-e;
    kan mun-e kan? dlu lebih baik dr skrg ;P

    lari slow motion~

    ReplyDelete
  5. Z@ck♥ wuah itu idea sgt menarik lorh. okey geng pasni piknik BBQ kat air tejun plak.kehkeh

    noname♥ tu ah psl.ahli2 geng dah lupekan aktiviti manis seperti gula camni ke?T____T. betoi kan?now we all dah ada adam.nanti bile adam dah berlari2 msti maknye paksa ahli2 jadi bibik.hoho.ampunn jaaa ^__-

    mun-e♥ mn ada lain.dulu chubby lg comei kot :P

    ReplyDelete
  6. tidak. chubby tidak comei langsung. bsyukur sudah kurg chubby. har har har. ;p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha