Friday, August 28, 2009

Cubaan kali kedua ~ kek versi lembu tompok2 new zealand ;p

Yeay!! cubaan kali ke-2 berjayaa!! hehe. dan pastinya akan ada kali ke-3 ke-4 sampai lah ke infiniti. becoz aku sangat falling in love dgn kek buatan sendiri =D kali ni aku buat kek butter jugak tapi versi bercolour dgn kaler pink (of course ;p). err tp corak abstrak ini adalah tak jadi. sebab kalo mak aku buat, corak dia jadik macam gelombang air laut gitu. tapi sekali aku buat dia bertompok2 macam lembu putih bertompok itam yg byk kat new zealand tu. kahkahkah. lawak babe bila aku potong. tapi!! rasanya tak dapat dinafikan, masih sedap :)teng teng teng!! hidang panas2 kat suami <3
see?? cantek tak?? kali ni tak melekat sikit pon kat loyang dia. memang aku ikot nasehat puan fitriah utk mentaruk mentega banyak sket kat loyang tuh ;) tapi tang tompok2 pink tu maapkan saye, sbb tak berapa cantek pemandangannya ;p
jeng!! oh sedap. lembutttt aje :)
adiahkan sikit kat umah sahabat suami :)

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. comel je nmpak yg kali ni,
    xpe
    bt lg
    ade kemajuan dah tu
    :p

    ReplyDelete
  2. ^^nano^^ hehe. cubajaya itu tangga kejayaan ^__^

    ReplyDelete
  3. yeay..tepok2..dah berjaya..cun melecun gtu..eh dah pos ke blom?..hihihi..:p

    ReplyDelete
  4. aaa. nak resepi buleh? nak buat tuk suami jugeeeee

    ReplyDelete
  5. ^^fit^^ aishh..nti dtg ah beraya umah kite. knfem kek jadik menu utama sbb tau buat kek jek. hihi ;)

    ^^mrs.miera^^ insyaAllah nti i letak resepi ok :)

    ReplyDelete
  6. dan sikit untuk dayu..
    ok..sedap
    lembut.. rasa smua cukup

    *kitaorg makan sahur

    ReplyDelete
  7. ^^Dayu^^ erk.actually pas bg kek tu, rasa riso plak.dayu kan tgh pregnant.takot tak tahan lak mkn kek yg bau telur ngn butter tu..huhu..nasib blom mual2 lg :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha