Wednesday, August 12, 2009

Ini serius

Dulu aku rasa mcm tak akan berlaku jer benda2 mcm dlm cite omputeh tu. aku takot sgt kalo mcm cerita 28 days, i am legend dan lain2 cerita virus berjangkit ni berlaku pada reality T___T. jgn la ada virus yg bleh wat manusia jadik mutant ke hape. nauzubillah @__@

ehh tadi mcm busy sgt rasa tak sempat nk buat entri. huhu. tp tak ape, ni time lunch so sempat kot nk buat entri baru ;p. arini rasa takot nak lunch masa lunch time. jadi aku dan opismate amek langkah berjaga2 utk lunch masa bukan lunch time. huhu. kang da abes lunch time baru kami nk menyelinap keluar utk makan. heh

okay berbalik kpd perenggan pertama. takot bangat sih dgn wabak H1N1 ni. makin lama makin hangat pulak rasanya. ntah napa dulu masa wabak selsema burung (ape lagi wabak lain sila nyatakan aku dah lupa) aku tak ada lah rasa mcm ni. sekarang ni dah simpan angan2 jauh dalam perigi utk pergi jalan2 makan angin. naseb kite dah kawen kan sayang maka kite bleh makan angin dalam rumah jek. weeheee :p sape tak kawen lagi sila jgn dating selalu yer. sbb korg bleh dating di tempat awam jek. dan tempat awam itu adalah tempat paling merbahaya. kesimpulannya sila kawen dgn segera dgn pasangan anda.

Sape yg nak kawen musim H1N1 ni pulak, sila buat reply card kat invitation card korg. sebab aku yakin ramai tak dapat datang sebab takot wabak nih. maka kalo ramai tak balas reply card korang, bleh save budget catering di situ. tapi maybe overbdget tang buat reply card.huhu.kahkahkah. bernas idea i nyahhhh ;)

err okay tak nak lain wat entri pnjg2 dah. macam lah ada org baca. macam lah best sangat apa aku tulis. mcm lah aku pon nak tulis panjang2. erk?? &^#@*&^
picture is not related with the story. harap maklum

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. ^^Ann^^ hehe patot pakai petua reply card aritu :p

    ReplyDelete
  2. nak kawen nak kawen...kekekeee

    ReplyDelete
  3. i risau
    esok kena jaga booth kat international exhibition
    lagi ramai manusia berpusu2... risau

    ReplyDelete
  4. heheh~ macam entry promote suh kawen je nih? =P

    ReplyDelete
  5. ♥mawar♥ sile sile :)

    ♥dayu♥ erm pakai mask tu tau..jgn lupa..ehh kat mana international exhibition tu?

    ♥balqissy♥ ngeh3..tau xpe :p ♥♥

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha