Monday, August 24, 2009

Lepaskan hajat dulu. Kang teringin susah ;p

betul tak?? hehe. tetiba ada soalan plak neh. i mean, betul tak tajuk aku tu? haha. erm almaklumlah, sebelum start pose, anak tekak aku mcm ape tah, semua makanan aku nak. sampai suami naik penin. dia kata isteri dia takbleh wat keputusan tetap. almaklumlah, pukul 5 aku ckp nak mkn kat secret resepi, kul 5.15 aku ckp nak mkan yong tau fu kat gombak pulak, kul 5.30 nak satay kajang. sekali ontheway nak pegi satay kajang, ended up makan kat chop and steak seri kembangan. kahkahkah. lawak giler. nak berasap dah mamat tu. tp nak wat camne, redha aje lah ngn bini sendiri. itulah risikonye berkahwen dgn aku yg susah buat keputusan atau terlalu banyak keputusan neh ;)aku order mix lamb chop seperti gamba di atas. wallllaaaahhhh. slurpppp sedap sedappp. malu nak tgkp gamba selepas sbb licin. tggl tulang kambeng aje. hahahaha. pastu minum jus apple. dia minum air bali. ehh lupa nak tgkp gamba chicken chop yg dimakan oleh dia. hehe. sbb aku sebuk melantak lamb chop yg konfemmmmm sedappp nih. slurrpppppp~~~~~

haihh ini lah dikatakan melepaskan hajat sebelum berpose. kang dah pose malas ah nk makan kat luar. baik masak kat umah aje. hihi :) So kamu semua dah lepas kan hajat anak tekak masing2 ke? kang ada mengidam sebulan kang! hahaha

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. sirloine steak (betui ke ejaan sirloine nih) kt situ pun sedap gak..aduyai..teringin lak..haha

    ReplyDelete
  2. dulu x penah suke kambing.. mase mengandung tetiba suke gile ngan kambing.

    makan kat chop n steak tu kadang kadang sampai 2 kali seminggu. haha.

    kasihan suamiku.

    ReplyDelete
  3. tak suka kambing juga~ bahaya2.

    ReplyDelete
  4. ^^norazreen^^ yeke?? wuahh harus kena p try lak pasni ;)

    ^^kaklong^^ yeke...jadi adakah puan ciare pon mengandung jgk?? hehehe

    ^^balqissy^^ alaa nape xsuke. sedap tauuuuu =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha