Monday, August 3, 2009

Lunch at "MeatWorks", Jalan Solaris

Beri laluan yer. ni kisah yang dah jadi pekasam sbb terjadi minggu lepas. ngeh3 ;). anyway xde specialnye sgt. cume nk cerita pengalaman pertama makan di meatworks area Jalan Solaris ni. 1st experience sgt ummphh!!! so there will be definitely 2nd, 3rd time sampai lah kejung perut makan kat situ. but excuse me, bleh makan sebulan skali je kot. mahal maaa *___*. xpe yang penting sodap & berbaloi :)
gamba ini bukan pada waktu kejadian. ini dicedok pd kejadian yg lain :P

seeee??? marvellous right?? hehe. actually mcm rasa tak mengenyangkan masa order. tapi kooooo...sampai jek makanan tu aku, mmg nampak mengenyangkan. sbb aku ingat kecik rupenye beso jgk daging ni. hehe

dagingnya diselang selikan dgn bwg, capcicum (camni kaaa eja :P) & mushroom. dagingnya tak liat tak empuk. maksudnye in the midle lah. kenyal2 kenyang gitu =D

panorama klasik & simple.

berkonsepkan bar. mula2 nampak kedai ni tak jadik masuk sebab macam jual air kencing syaitan aje. rupanya tidak sama sekali. malah pekerja mostly melayu!! :D aku baru nk berangan cakap omputih skali dia tanya dalam bahasa daaa~~~ hehe

errr kalo nk lagi sedap mcm2 ada. aku amek menu murah jerr..rata2 harga makanan 40 ke atas. huhu

sedap~~~

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. sedappp oooo....nati nk suh ciare masak..so i akan datng terjah umah kamo..

    ReplyDelete
  2. mcm menarik je, nyum nyum... statement org x sedar kegemukan diri.haha

    ReplyDelete
  3. wah ade class presentation makanan die tu!

    ReplyDelete
  4. ^^Ann^^ ehh pengantin ni tak cuti lagi ke? alaaa ni makan kat kedai lahhh..kite xtau nk masak gini T_____T

    ^^Kaklong^^ hehe i saje je nk goda org ramai dlm blog ni..heheh...sedapp sihhh

    ^^Yani^^ betol3...mmg ada class :)

    ReplyDelete
  5. blom cuti lagi lar ciare...esok baru baru cuti..hehehehe

    ReplyDelete
  6. ^^Ann^^ mesti nebess kannnnn..hekhek..c0ol c0ol ^____^

    ReplyDelete
  7. sedapnyehh ciare!!dhla puase neh..ahahaha

    ReplyDelete
  8. ^^intan^^ wahh rajennye pengantin baru ni puasa.puasa kena mtk izin dgn suami tau :) hehe....

    ReplyDelete
  9. ciare..dgn kenebesan ku itu,,makanya byk n3 daku buat..miahhaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha