Monday, August 3, 2009

MENJAWAB TAG TAJAAN DARI MAWAR :-

Syarat-syarat main tag ini :


1. Tag dijawab dalam Bahasa Melayu sahaja.
2. Tag orang yang telah men'tag' anda
3. Tag orang yg anda mahu tag.

0. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu?
Makan karipap bersama susu rendah lemak

1. 2 jam yang lalu?
bertarung dlm kesesakan lalu lintas. ngeh3
masa taip ni jam 10am.

2. Anda suka
bila bos tiada. keh3. nak kena aku ni :P

3. Minggu lepas
ari kamis saya dan suami pulang ke terengganu selama 4 ari.

4. Tiga lagu yang boleh anda dengar berulang-ulang kali
- HALO beyonce
- WOMANIZER britney. sambil nyanyi sampai bergoyang2 kereta
- I KISSED A GIRL katy perry. tapi kalo nyanyi ganti GIRL tu dgn nama suami. hahaha =D

5. Tiga binatang yang anda tak suka
- pacat
- ulat
- t-rex dlm movie. slalu bikin aku sakit jantung. huhu

6. Lima fakta tentang anda

- Menggigit kuku secara ekstrem sampai berdarah (since form 1. tak pecaya tanya awek yg TAG aku neh) tp aku tak sedar. huhu.
- Bekerja di sektor swasta tapi berhasrat nak keje gomen. err tapi gaji mau sama cam keje swasta bleh?
- suke membeli brg2 makeup kdg2 tak pakai pon. saje penuhkan koleksi
- Suke mengisi masa lapang dgn mengedit gambo
- sdg merindui suami. eceh :P

7. Tahun depan mungkin
- err susahnye. mungkin telah ber-anak tiga. hehe. dan mungkin telah berhenti kerja skrg & membuat kerja yg aku suka. MUNGKIN

8. Saya tak reti
- utk memuaskan hati semua org. dan itu kadang kala buat org terasa hati T___T

9. Saya pandai
- masak. hehe. sejak bila tah pandai. tp suami kata pandai =P hoho

10. Kawan saya
- EL arini. maka aku berseorangan di tempat asing ini.

11. Saya ada
- rasa mcm sedikit tension mentengok email kerja yg sgttt banyak. haishhh T___T

12. Saya seorang
- yang lain bila di pejabat dan lain ketika di rumah dan lain ketika bersama kwn2. sekarang suami pon dah tau. dulu dia pelik sikit mcm mana tah bini dia mcm histeria bila jumpa kwn2, bercakap sampai kering air liur, ketawa smpai pontianak pon pengsan. haha. bila bercakap psl kerja serius nak mampos. hoho.

13. Adik saya
sudah tiada. hehe. maksudnye. aku takde adik laaaaa

14. Saya tak pernah bosan dengan (senaraikan 4)
- bantal dan tilam yang empuk
- DVD2 koleksi sendiri. akan tengok smpai pengsan.
- komik sinchan.
- bermanja2 dgn suami. kahkahkah =D

15. Bilakah pertama kali anda bercinta?
- cinta monyet tak masuk okay. maka kali pertama adalah pd tahun 2004.

16. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda
- ko anak bongsu?? tak macam pon.

17. Saya rindu
kawan2 teman berjoli :p

18. Saya tak sabar
nak balek umah qada tido. umah mertua gila baik wooo. bangun awal pastu buat kerja sehari suntuk konon rajen =P

19. 5 laman yang anda selalu layari
kebanyakannya lawan web mengenai kerja ku. xpyh la letak sini. huhu

20. Siapa yang anda mahu tag?
- kak ina
- matul
- kaklong
- errr kamu!

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. lagu halo memang best..huhu..dengar sampai muntah pun takpe

    ReplyDelete
  2. err.. nama kak long tu adakah aku? ke kak long laen. hehe.

    ReplyDelete
  3. ^^Hanani^^ hehe betul3 =D

    ^^Kaklong@faizah^^ kamulah satu2nya kaklong dlm idup ku..cewah ;) sila buat yer

    ReplyDelete
  4. oit oit...jwb dlm bhs melayu ok bahasa melayu....rejek kang br tau!

    ReplyDelete
  5. ^^Rosma^^ gagagaga..hehe i likeeee melanggar peraturan.back to school baby! =D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha