Friday, August 28, 2009

My very 1st accident

Eh! betul ape tajuk di atas. sebab memang betul ini my very 1st accident dlm keadaan aku adalah driver. sebelum ni mmg ada accident yg lagi dahsyat tp suami yg drive. huhu. see?? driver wanita lebih cekap okey. accident pon lite2 aje. haha. astaghfirullahalazimmmm. tak baik meninggi diri padahal baru accident rabu lepas. mengucap ciare mengucap.alkisahnya di petang rabu yg lepas masa balek keje, dalam ujan lebat dan jem yg sangat jem, lebih kurang jam 6.10pm aku accident. biasa ah jem kan keta follow rapat2. kat depan aku ada pajero. oleh kerana kereta dia tinggi dan aku tak dpt mentengok keta depan dia, so bila dia brek mengejut, aku pon mencium ah bontot di pajero tu.
NASIB BAIK!! sebab pajero tu tak ada ape2, so drivernye pon dgn belas kasihan lepaskan aku. sian kot tengok aku dah cuak gile, ujan lebat lak tu, tak de payung, sexy i nyahh ;p
tapi malang ah utk keta aku, dua2 belah lampu holder patah dan retak. bonet lak kemek kat depan. dan grill depan langsung tercabot. huhu
haishh
itu sahaja laporan kemalangan hari rabu 26/08/2009, jam 6.10 ptg di jalan sungai besi berhadapan TUDM. Maka sebab itu blog ni senyap semalam sbb tuannye pegi menguruskan keta anta ke bengkel, polis report & claim insurans. huhu

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. oh terkezut nokss

    seb baik xde luke, seb baik pajero x marah

    kan ciare kan ;)

    ReplyDelete
  2. sian eh kt ciare..jln area tu mmg jem tahap gaban..

    ReplyDelete
  3. ciare ~ tarikh kita accident sama la...26/08/2009...hampeh btoi kn...keta saket kita pon saket ati...tp seb bek la keta sy x terok cam awk...hihihi!!

    xpe2...dugaan di bln ramadan yg mulia...
    :)

    ReplyDelete
  4. ^^dd dudu^^ tulah.mujur aku selamat sejahtera. tp sakit badan jgk tersentak kena sitbelt. alhamdulillah sbb owner pajero baik ati ;p

    ^^dee^^ betui kak.slama ari ni dok tgk org lain accident.tiba2 diri sendiri pulak accident T__T

    ^^cikladyangel^^ owh yeke?kamu & keta okay kah?

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah, sy okeh ja...cuma keta calar balar ar...geram tgk calar 2 dlm giloz....da la nk kawen lg bape bln je lg...terpaksa tutup mata dulu la wat sementara waktu nih...nnti klu ada duit extra bley la pi cat blik...uwawawawa!!

    ReplyDelete
  6. ish terok gak ni ciare..da ok ke kete?bape kene sume?

    ReplyDelete
  7. ^^lady angel^^ biasa lah tu. nak kawen mmg byk hal2 emegency. dah kawen nti lagi ah mcm2 dugaan. huhu. tabah yer

    ^^yani^^ erm xtau lah dpt claim bape dgn insuran. dorg belom contact lg. huhu~~ tp mybe dlm 2-3k jgk bak kata MK

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha