Monday, August 24, 2009

Okay kalo semua org dok memperkatakan dia masak itu ini utk berbuka, tp aku TAK. sebabnya tiap kali bulan puasa aku pasti akan stuck dlm jem pastu berbuka puasa sensorg dalam keta. dah mintak maaf awal2 kat suami sebab dia tpaksa berbuka sensorg di uman tanpa isteri. kalo ikotkan statistik taun2 sebelum ni, bekerja di site client di jalan duta, akan mnyebabkan aku sampai umah sesudah azan T_____T

entri tak ade motip sbb sedih

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. haip...gitu ke yang? sedihnye la...jd hari minggu jela dapat buka beromantika bersama kerol yer...huhu

    ReplyDelete
  2. ish teroknye...mmg akan berbuka dalam jam ke?xkan xdpt pelepasan balik awl?

    ReplyDelete
  3. sian ci-are... xpe2 kena banyak bersabar.. ;p

    da keje kan... kalo jadi suri rumah lain la kan. kan.

    ReplyDelete
  4. siannya..tp weekend masak tau..

    ReplyDelete
  5. Thanks semua sbb kesian kat puan ciare nih. huhu. tak ape yg penting sahur dgn weekends masak =D

    ReplyDelete
  6. mesti ko bosan kan ciare dok dalam jam ....i hate jam very much!!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha