Saturday, August 8, 2009

Okay ke Kiokkk??

Hola! erm agak2 camne yer test PTD aku arini? okay ke kioookkk ke? huhu.

oyya. semalam aku membeli tart cheese pelbagai rasa di pasar tani jalan duta. ngehehe ^___^ sgguh masyuk rasanya. aiyaa tp malas ah mau upload gamba. hiks. nanti nak bg korg terliur ah. hek3.

tart cheese pelbagai rasa sbb dlm sekotak, dia jual perisa coklat, bluberry dan stoberi. ya Allah nikmatnye sampai nk nanges T______T.

harganya rm25. tak pasti ada bape betul dlmnyer sbb tak sempat nk kira udah kena ngapppp ^__-

slurrppp....!

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. test PTD? ciare nak kerja government ek? :p jadi ptd g masuk kat wisma putra yer.. :)

    ReplyDelete
  2. ciare exam kali ni rasenye snang sket dr yg first aku attend awl tahun aritu walaupun aku tetap tembak utk kali ini. tp at least tembakan ala2 logik sket. kui2.

    anyway tongkat warrant =usman awang tau hahaha.

    ReplyDelete
  3. ^^Dakjaat^^ wisma putra? ape tu? huhu..erm mls ah nk keje swasta dah.

    ^^lisa^^ betoi arr..soklannye not bad lah..x tricky sgt kan? cume kalo tak ingat xdpt le jwb :p owh nasib guwe menanda jawapan usman awang.sbb rsnye nama usman awang je yg familiar dlm pilihan jwpn..keh3 ;)

    ReplyDelete
  4. pastu sukma 2010 kat melaka tau.

    pastu yatim mustapha tu bukan filem p ramlee tau.


    kui2. motip bg jawapan?

    ReplyDelete
  5. ^^lisa^^ hoh konfem ah salah yg sukma tu T___T


    hehe tu la akibatnye kalo xselari dgn berita semasa :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha