Thursday, August 13, 2009

rutin hujung minggu

Hehe. agak kekurangan idea lah skang ni nak update2 blog segala. too much things to handle (-_-") and too much things to think @____@. nape rasa over pulak tanggungjawab ni. haish T____T.

erm apa nak buat on weekends ni ek. nak jalan2 kang takot terbahayakan kesihatan sendiri. tambahan tu, takdok pitih lak. dok umah sorg2 di kala suami bekerja? erm mati kutu aku sbb mengira semua kutu2 beras. ape2pon ari sabtu adalah hari keboringan sedunia. ada sapa2 volunteer utk teman aku tak ari sabtu? haha gile malas. sebab ketakutan nak kuar umah, so maybe tggu org datang 1 penyelesaian yang baik ^_- bleh buat party buih. hiks. korg kalo nak dtg umah i, inform je jgn malu2. nti bleh aku tnjuk skill masak air teh ;) hoho

oyya ari ahad ni ada event redglow rasanya. kat seksyen 9, shah alam. hmm tp aku ni lemah betoi tang aktiviti ari ahad. sebab ahad je satu2nya hari utk aku ngn suami g jenjalan berdating ke ape. mamat tu kan keje ari sabtu. so far, most of sundays invitation terpaksa ditolak unless event tu sesuai utk dihadiri bersama2 dia.

Hmmm nuffnang aku dah menunjukkan tanda2 utk dicashoutkan hehe. alhamdulillah. walopon tak ada lah ramai sgt reader tp aku kagum dgn hasilnya. tp nak tggu dia beranak pinak lagi. kang takat bape hengget kat celah gigi la jwbnye. hiks.

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. hye ciare. actually, nak tanya ni. nuffnang tu apa fungsi dia? n nak buat camne?
    hoho~ saya budak baru belajar.oh~ ^.^

    ReplyDelete
  2. ^^Balqissy^^ ni lah maksudnye http://www.nuffnang.com.my/about-us. erm nanti kalo ade masa i buat tutorial psl nuffnang oke :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha