Wednesday, August 26, 2009

Walaupon tak cantek tapi rasanya cantek. Alhamdulillah

Huhu. aku tak malu nak upload gamba kek yg tak berapa indah ni. sebab aku yakin dan pasti rasanya sangat sedap. sangat sedap i tell you. sape kutuk rupa kek aku siap! haha. okay alkisahnye aku buat kek ni malam tadi (haishh x dpt terawih sbb suami oncall macam doktor. ingat doktor jeke oncall?? T___T)
taraaa!!! konfem sedap ahh ^___^
gebunyaaaa kek ni. ada suara menyampuk "betuk ke syg buat nih? ke beli lepas tu panaskan??" haha. ego ego. tak percaya aku buat kek sedap lah tu (mungkin dia tak percaya kek tu jadi sedap bangat setelah 3 kali percubaan gagal dgn teruk. kalo failed jugak smlm aku jual oven tu. haha. eh tak baik jual oven adiah kawen tuu ;p)
gebukannnnn. sedap pulak tu. kek butter je tp rasa mcm bestttttt sgt. oh i luv it i luv it!!

ok stop. banyak keje arini T_T

Isteri yg sedang happy;
Ciare =)

12 comments:

  1. bravo ci are.. hehehe..
    post la sini sket.. nk jugak merasa..

    ReplyDelete
  2. nak rase sket bleh ? huhuhu..usaha2...yeahh..meh jointhe club

    ReplyDelete
  3. oowhh sedapppp !!

    *sayep mmg pandai mengambil hati org, hikhiks :p

    ReplyDelete
  4. x cantik janji sedap..tu yg pentingkan?

    ReplyDelete
  5. ^^siribenmerah^^ humangaihhh..jauh tu nak post ke kedah cik su oiii :p meh dtg sini meh

    ^^ann^^ alaa segan ah bile ada org teror masak komen sini T____T. eceh sentap jap. ann letak lg byk2 resepi tau..mmg inspirasi utk ku :)

    ^^nano^^ hihi sgt comel kamu mgoda kek i :p ehh kang ngidam kek buatan hasil tangan i susah kang ;p

    ^^dee^^ betul..rupa tak pntg sgt as long as tak pelik rupenye hehe.yg penting bau dan rasaaaa :D

    ReplyDelete
  6. hiks..nape keknye rongak2 tuh..rasenye sebab tak letak butter+tepung kat keliling bekas..insyaAllah conporm licin..pasne cube lagik eh..pastu poskan ke sini..:p

    ReplyDelete
  7. hissssshh..malu nye jadi inspirasi plak..kita tak teror ler..tapi jom lar..ewaaahhh

    ReplyDelete
  8. wah ciare..nampak mcm best..hua hua hua

    bodek sket...sbb nak kamu pos ke trg=p

    ReplyDelete
  9. ^^fit^^ haha :D dahsyat beno ke ropenye? kalo mak mertua daku melihatnya adakah dia akan terkojuts?? hakhak. baikkk akan dipertingkatkan lagi usaha pasne ;p

    ^^ann^^ ish tal terer ape? kat blog nun beratur buktinye ;p

    ^^yani^^ insyaAllah nanti nk buat 2,3 bijik kek utk bwk balek ganu ms raya...dtg la beraya di ajil nti msti dpt rasa punye ;)

    ReplyDelete
  10. ala~ rindu nak masak kek jugak. apakan dya kat sini xde oven n dapur. tapi, skang mengidam nak masak spaghetti. uh uh oh -_-!

    ReplyDelete
  11. ^^balqissy^^ hehe sedapnyee spagetti..msk byk sket :p ehh kek pakai periuk stim pon bleh gak :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha