Saturday, August 22, 2009

Wangian hari raya untuk kamu dan kamu

Assalamualaikum. **sticky mode entri sampai raya kot.**
sumber: google

perhatian. kat sni saya nak tolong kawan promosikan wangian ONE DROP PERFUMES. Rasanya semua pon dah tau one drop perfumes ni kan. cuma berminat atau tidak aje kan? aku pakai ke tak? pakaiiii. hihi.
aku pakai set celebrity ni haaa. actually aku mmg tak amek pot lgsg psl perfume ni before this. tp cousin aku telah mengadiahkan pfume ni as a birthday present. and i likeeee it =D baunye aku suke bangat. oleh kerana byk perisa dlm 1 kotak, mmg sesuai utk aku yg tamak bau ni. ada byk bau bleh tuka2 tiap ari. i likeeeee ;)

So selain testimonial tuk produk ini, aku mmg cdgkan korg utk beli dan dipakai sempena bulan puasa yg mulia ni. kerana ianya halal & tiada kandungan alkohol. so bleh pakai pegi keje dan ke mana saje including solat. korg mesti nk g terawih wangi2 kan? =p. antara set2nya:
women set RM40
men set RM40
celebrity set RM45
**utk sabah serawak +RM5**

buat masa ni sape bminat tgglkan komen di sini atau shoutbox. atau contact kwn saya norazrin anuar (016-6355474) atau suryati (019-2102421) utk pembelian :)

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. yani pon pakai one drop perfume g terawih..terasa wangi gitu

    yang penting..gunakan tanpa was2..ehehhe

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ best kan bau dia..hihi..sweet2 n lite2 aje :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha