Saturday, August 22, 2009

♥The wife is sweet 25♥

Bismillahirrahmanirrahim

Dengan ini saya mengisytiharkan bahawa telah menjadi si isteri sweet 25. hehe. rasa mcm muda lagi lah. hoho :p maksudnye masa aku kawen aritu baru berumur 24thn. hiks ^___-
Cepat betol masa berlalukan..rasa macam baru je taun lepas mencelebrate harijadi ke-24 bersama kakrubi&abg ed, ati dan ting!!! yes, he was there. masa tu dia baru nak masuk ke dalam hidup aku dengan mengambil langkah berani dan drastik sekali.
flashback semula, tahun lepas berparti harijadi di PD jer. well better than nothing :)
ape lagi, jadi model bikini lah. kahkahkah =D
dan mandi manda opkoss. hik

Err tapi tahun ni takde lah kot kejadian2 bercuti camne. nama pon 1 ramadhan kan. aku ni lembik sket masa bulan pose gini. hoho. so lebih afdal sambut arijadi dgn berbuka puasa bersama suami dan menunaikan ibadat sunat terawih ^___^

Tapi aku rasa dah makin beso gini, I no need a surprised party atau whatever. sbb rasa semakin seram usia dah meningkat. it's not that i'm denying the numbers, cuma rasa dah dewasa utk itu semua. maybe kawen jugak pengaruh utama. hehe. erm tapi sweet jugak kalo anak2 aku buat surprised party utk mama dia ni. kehkehkeh

Birthday Wife Xoxo
Ciare =)

12 comments:

  1. hpy bday ciare

    even umor makin meningkat..tp tetap mantain comel..hehehe

    tp kite tetap nak suprise..even jarannnng sgt dapat=(

    xperasan yang kamu tulis nama ain pasal H1N1 tu..huhu excited sgt tgk tajuk=p

    ReplyDelete
  2. hepi birthday ciare ;) semoga panjang umor..murah rezeki.. cpt dapat baby ya :D

    ReplyDelete
  3. ur birthday 22/8 eh?
    huhu now baruku tau ramai jugak yg lahir 22/8 ni. eheh.
    happy birthday ciare :)

    ReplyDelete
  4. oohhh..muda belia lg puan ciare kita ni rupanya
    kira special la bday taun ni ciare
    bday pertama sebagai istri
    hadiah mesti special skit
    tggu je lah..ada lah surprise tu nanti

    anyway..selamat berpose ye

    ReplyDelete
  5. selamat hari jadi ciare
    may Allah bless u..
    panjang umor n murah rezeki..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday beb.
    semoga panjang umur dan murah rezeki.
    n semoga cepatt dapat anak

    =)

    ReplyDelete
  7. happy bday ciare..may ALLAH bless u n ur hubby..

    ReplyDelete
  8. happy bday ciare..may ALLAH bless u n ur hubby..

    ReplyDelete
  9. eppy beday..semog panjang umuar murah razeki...aminn

    ReplyDelete
  10. happy birthday ci are darling.. aku rindu nak sambut besday cam zaman kat matriks dulu.. wahahahahaha..

    selamat berpuasa dan menjalani ibadah dalam bulan posa..
    jgn noti2 yek di bulan puasa.. hikssss~

    ReplyDelete
  11. epi besday ciare!!!da 25 taun da kamu, makin tua, ops, makin matang, hehe, semoga pjg umoq, murah rejeki, amiiiin

    ReplyDelete
  12. Thanks semua for the wishes =D. may allah bless all of you ^___^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha