Friday, September 11, 2009

ala kadar sajee

Aku yakin ramai yg nak keluar bershopping time rehat arini. almaklumlah, next friday pasti ramai yg dah mule cuti kan. so ni lah last working friday yg bleh dipoyapoyakan. teehee. but not me okay. sbb aku dah setle sume brg2 nak rayo nih. tudung jer belom lg. tapi kalo tak sempat pakai aje tudung yg dah sedia ada tu :p

tema raya aku tahun ni?? haruske dijawab?? haha. konfem ah PINK. dan tambahan..RED. hehe. almaklumlah, lepas peristiwa pengantin merah aritu, di hati ni trus melekat kaler merah ;)

tak kesah ar org dah boring ke tidak nengok aku pakai baju pink....but who cares???!! badan aku yg pakai bukan badan ko. mung dok diang! (ko duduk diam. teehee. i da terer ckp na na nanaaa ganu kitee :p)
haish. baju aku simpe aje. pink lite2 aje...tu pasal nak memeriahkan dgn manikmanik ni haaa. comel kan? =D

kain ni pon aku dpt sbg adiah masa kawen. ada byk lg tu adiah kain yg belom dijait. simpan raya taun depan ajelah. haha. em tp aku suke baju gini. simple but make it fancy with manik =D. best tau. cubalah! ^__-

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. wohh ley cakak ganung doh mung??
    leh saing ar kiter dok??
    huhuhuhu...

    ReplyDelete
  2. ^^nano^^ ley ah jugok cakak ganu skek. mung asal ganu gok ke? mari ah kite kelik ganu same :)

    huhuhu try n error je ckp ni. mau kena gelak 7 keturunan ni kang. teehee :p

    ReplyDelete
  3. ^^mrsmiera^^ kakak ai yg jait ni :) http://manikmanikruby.blogspot.com

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha