Tuesday, September 8, 2009

Balek Kmpg. oh rindunya T___T

Bila malas datang menjenguk ini lah jadinya. cerita seminggu lepas baru keluar. yang peliknya cerita semalam dah keluar dulu. hehee. sabau je den :p

Minggu lepas kan kami balek perak. yeayyy dalam hati gembira tak terkata. balek negeri sendiri best best best. balek negeri org pon best juga. hihi. tak boleh pilih kasih. bias pulak org kata :)

acu n k-in. ya ampun budak ini dah pandai membebel. kalo aku berjinak2 dgn dunia bebelan since 3 months plus2 before ni, dia belom cukup 2 tahun dah pandai bebel sana sini. haish konfem ah mcm bertih jagung nanti. huhu

ini bukan tangan k-in. hehee. ini tangan new-born baby. nama this baby girl Nur Dania Syifa. word SYIFA tu sgt best didengar. nanti aku nak pggil dia Syifa. since dania tu takde maksud rasanya. tak tahu lah kot ada maksud sila beritahu :p

kakinya sgt halus mulus tulus. ohhh i envy sekali. mahu jugak berkulit mulus seperti ini. now kulit semakin tua tua tua. kematu semacam aje. haha. this baby girl bukan milik saya T__T. owh sedih. tapi aku pasti akan memilikinya 1 hari nanti. insyaAllah. sila amin kan sekarang! ;) But, this baby girl milik sepupu saya. wahh udah jadi ibu yer kamu. congrats dear.

owh syifa. kamu sgt comel. muah muah muah. nanti tggu aunty bg duet raya ey :)

my sis and mum :)

mama & k-in. hehe. syok ah kamu k-in, kakak kamu si kyra tu bercuti ke penang. bleh kamu manja2 ngn mama @ amma. hehe.

gediks pose to all of you. ceah. kang dia beso pasti dia terkesima nengok makcu dia upload gambo dia gini. hehee

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. oooo...blk kmpung ye? klu terer, blk la kampung raya pertama nnt...kah-kah-kah....

    ReplyDelete
  2. ^^ann^^ aaaamiiiinnnnnn ^__^

    ^^mawar^^ jwpnnyer tak terer.alah watpe blk perak.adek bradek aku sume kat umah mertua.mak aku pon kat kedah.i balek raye ke-4 :)

    ReplyDelete
  3. ahah xpe ciare..ade la rezeki allah bagi nant..yang penting sblm ade baby ni honeymoon puas2!

    nant dah ade baby sedikit terbatas pulak..hehehe

    ReplyDelete
  4. ^^Yani^^ betol3..lom honeymoon lagik ni. urm...mau pegi mn eh....:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha