Thursday, September 3, 2009

"BEAUTIFUL GIRLS WITH HIJJAB CONTEST"

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

Penganjur:Puan Lynna

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung, mengikuti,terjumpa atau terbaca blog saya ini ~~ i adalah follower you. tapi follow privately. bisa nggak?

2. Dengan Sukahati menjadi FOLLOWER Saya di Blog ini ~~ sudah follow privately. ni buktinya
klik utk pembesaran ;p

3. Linkkan -KisahLynna@blogspot.com di blog anda ~~ sudah jgk. tapi i ada blog lain utk listkan blogger2 iaitu http://ciareterritory.blogspot.com/ :)

4. Sila Add kan Baner Contest di side bar blog memasing ~~ sudah

5. Sila link kan url blog anda di coment sy ini bagi memudahkan sy melihat pernyertaan anda ~~ sudah jugak :)

3. Jangan lupa link kan penyertaan anda di coment saya agar mudah untuk saya membuat semakan ~~ baikk ;n

* t h i s i s t h e g i r l w o m a n w i t h t u d u n g *



Actually amat susah nak mencari gamba aku yg sorg2 dan gamba tudungnya nampak full. Dah tu, aku ni memang pakai tudung bawal jek. yg lain kureng berkenan. so tudung yg paling istimewa adalah tudung sewaktu pernikahan aku. Di mana itu adalah priceless moment kerana aku sah menjadi milik dia. Dan sewaktu pakai tudung ini jgk dia mencium dahi aku buat pertama kali. ohh terharu nak menitis air mata T__T. oleh itu ini adalah moment memakai tdg yg paling bermakna ^___^

cara2 pemakaian? oh mudah saja, kanak2 ribena kot tau pakai ;n 1st thing, pakai anak tdg mcm biasa. lipat tudung bawal menjadik 3 segi. bergantung nak pakai mcm biasa atau tak. dlm kes aku, aku tarik corak2 blkg tdg ke bahagian depan :). kemudian kelepet mcm biasa. then pakai selendang atas kepala mgunakan pin dan akhir sekali sematkan aksesori utk tampak lebih special ;)

Xoxo;
Ciare =)

7 comments:

  1. ^^Lynna^^ tq jgk puan lynna sbb adakan contest..teehee..join suke2 best jgk ;)

    ReplyDelete
  2. waaah cantekk, aku suke reason kenape ko pilih gambar tu ;)

    doakan kemenangan ko :D cewaahh

    sekali tetibe aku masuk contest ni gak :P

    ReplyDelete
  3. ^^dd^^ teehee saje gatai letak reason padahal penganjur tak mintak pung. hee heee ^__^

    actually motip masuk adalah utk update belog bkn nak menang (-_-")

    ko masuk ahhh dd..ko ada byk gamba comel2 cun2 bersama tudung yg variasiii..masuk tauuu =D

    ReplyDelete
  4. shantekkkk!!!!ada peluang menang nih kot..hiksss

    ReplyDelete
  5. ^^masviona^^ huhu.sekadar memeriahkan contest kot =p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha