Friday, September 11, 2009

blueberry cheesecake idaman kalbu jiwa raga

Yeayy akhirnyaaa.......tercapai jgk anak tekak aku nak mkn blueberrycheesecake secara terlampau. teehee. padahal kalo beli kat secret recipe pon bleh. tp namo! aku nak sebijik kek tersebut lepas tu smpan dlm peti ais dan mkn sikit demi sikit sampai abes. sape nak rasa sila dtg ke umah i :p
alkisahnye aku telah mengorder kek pada makhluk Tuhan paling comeiiiii iaitu miza tanpa berpikir 2x. masuk jer blog dia terus terliurrs pastu anta SMS dan order. haha =D

see?? terliur x dgn gamba di atas?? erm aku rasa kek ni sedappp bangat! setanding dgn secret recipe dan lebih berbaloi. ko bleh ckp ko nak masam ke manis ke nak hazelnut ke. kang dia akan buat mcm yg ko nak! best bukan? =D

dia ni dok seremban, but sgttt selalu menghantar kek ke KL. so no worry. janji je nak jumpe kat mana2 stesen LRT and she'll be there ^__^. dah la muda, peramah dlm SMS, comei plak tuu. rasa nak buat menantu. hehe

last but not least, bukan penjual cheesecake yg bermuka penat serta tak terurus lepas menghadap makanan berbuka puasa bersama team savoc :) sebabtu kecikkan gambo. teehee :p lepas kenyang melantak, diri terus tak terurus. kenyang sgt. ingat tilaaaam je kat umah. haha.

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. aku cuba untuk minat cheese cake spt mane korg sume minat...

    tapi........


    tak bole la...


    hikhik

    aku suka kek oat. sedap dan sehat. :D

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah, puji melambung nye. Siap nk buat jd menantu lg. Ci'a ade ke anak teruna? Hehehe ^_^ Papepn, time kasih byk² sbb pcaye kt Miza. Yela, xde tester pn Ci'a dh blh yakin & trs order. Huhu. Kalu kek dh abez, order la lg. Hihi ^_^ tp syg la aritu xdpt borak lme. Skt perut!!~ -_-" Kalu ade rezeki nti kite jmpe lg eh? Huhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. ^^muni^^ cubalaaa muni..kek oat ape kes? :p

    ^^miza^^ orait nti kite jmpe lagi :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha