Wednesday, September 2, 2009

Jangan baca

Okay. 1st of all rasa dah nyampah dgn blog sendiri sebab macam dah transform jadik transfomers belog makcik2 ke apetah. huhu. mana taknya, asik cerita pasal menu laaa resepi laaa. ehh bukan nak kutuk korg2 yg suke buat resepi malah kagum ngn org2 sebegini. tapi tahap aku yg beginner ni tulih resepi kat sini agak embarassing T__T. ok stop merepek.



Haish. rasa rindu kat blog aku yg dulu fun.

Maybe yang dulu lebih keremajaan.

cewahh ;p



huhu. walaupun my life lebih fun skrg tp adalah meloyakan nak letak sume cerita fun org dah kawen kat belog bukan? tapi bagi i tak loya langsung nyahh. teeheeehee. baiklah, oleh itu, aku akan mentidakfunkan aje blog ini. huhu. ape ape jelah ciare. T___T. huuuu. utk menaiktaraf balek blog ini, aku akan tukar font jadik ARIAL. hehe. sgt takde kena mngena.

Erm serius mati akal lah skrg nak berbelog mengenai ape. sbb since aku dah decide utk mengurangkan blogging mengenai hal2 peribadi dan jugak yg sulit2 (mcm ah before this aku letak yg sulit.kahkahkah) so aku blog jelah pasal mende lain. fashion, shopping, masak2 (bila datang sindrom makcik2. hihiii), make up bla bla bla. serius bosan ah. okay kamu semua boleh pergi. sila fikir 10x sebelum masuk balik sini (dah lah blog tak best eksyennn lak tu! aku panggg nanti ;n)
$%&^*$#!! sempat lagi menjaja muke ni. haish T__T. ni iklan celak mata MAC namanye. sila beli kaler itam tau. sgt best. ceh tetiba promote. ape ko ingat ko duta???

Tak pun, apa kata buat belog ilmiah ke kan. kang nampak educated sikit. weeheee :> isk takmo merepek dah. aku sudah dewasa :)

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. ni repekan marah ke??hehe...ok wat posting2 b4..y penting kami suke je bace..peace

    ReplyDelete
  2. ^^luvlikethis^^ wuahh yeke?terharunyaaaa. sambil menitik air mate. huhu. sensitip lak skg neh ;n

    ReplyDelete
  3. sejak ko asingkan list2 blog.. jadi mcm sedikit hambar blog ni..

    sebab rase kosong sebelah kiri ni kot..

    pndgn pribadiku je ;p

    ReplyDelete
  4. ^^Muni^^ heehee.ramai da ckp gitu.tp aku rasa nak buat konsep taknak semak dlm blog ni.dan hasil nuffnang turut lumayan tauuu..wink wink ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha