Friday, September 18, 2009

Kami tak sahur tadi. Sabar ye perut ;n

ini gamba gedik. awas!

Yeayyy bape jammm aje lagi nak balek. (byk jam lagi ni T__T) mlm ni sampai sahur besok aku nak beroperasi buat kek. terima kasih kawan2 bg nasihat supaya kek tu jgn buat awal2 kang tak thn lama. baikkkk! saya menurut perintah. hehe.

Em tetiba rasa lemah longlai plak tak bangun sahur tadi. itu lahh, aritu action sgt ckp baru 1 ari tggl sahur. hah ambek ko! skrg kan dah kantoi 2x tak bangun sahur. sori yerr suami ku.....moga u tabah melalui hari ini kerana kite tak bsahur td. almaklum lah, dia ni kalo tak sahur lembik semacam. huhu

Bukan ape, smlm mmg betul2 hari yg penat bg kami. kes accident tu setle jam 5 ptg tau! dari pagi kami ulang alik ke workshop-balai polis-workshop-balai polis-jpj-workshop.sampaj nak juling2 dah.haish...sbb kes org langgo kite dan kite nak claim insuran dia ni agak meroyan sket. mcm2 dokumen ko kena dpt kan kena sign kena fax bla bla bla. iyelah, bukan senang nak claim insuran org lain. polis pon nak siasat dulu.

pung pang pung pang, kul 5 lebih baru setle keje2 psl claim insuran dan yg sewaktu dgnnya. mujur laa suami i sgt sugarhubbymanisbangat sebab amek EL pas aku accident. walopon accident tak teruk tp dia tau bini dia ni kang haru biru nk uruskan psl polis2 ni sorg2.

lepas setle semua urusan, dua2 dah mls nak balek umah. nk release tension kejap. apa lagi? kami terus g midvalley dan bershopping di situ. kehkeh :p almaklumlah, ada org tuuu da dpt bonus. wink wink ;) alhamdulillah gaji aku pon dah masok. awal betui. tp bulan depan hazab lah nk nunggu gaji seterusnya T___T.

dah sampai midvalley yg sale sana sini tu, sakan lah sugarhubbymanisbangat bershopping. smpai nak patah riuk sendi tulang kaki aku ngikut dia shopping! bleh tahan jugak nafsu shopping mamat ni. aku plak nafsu shopping jatuh merudum sebabnye kaki dah sakit sgt sbb pakai high heels. rasa nak campak jauh2 highheels tu. kahkah =D. tp aku ada terbeli sesuatu jgk. hehe. biasalah tu pempuan ;)

eh td nk ckp psl tak sahur skali merepek smpai ke mana dah. huhu. maafin guwe :p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

    Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

    Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

    **kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


    Ikhlas :  
    Luth Textile, Penang

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha