Tuesday, September 29, 2009

Kawen dalam mood raya: Ardina & Saiful

Congratulations Ardina & Saiful !!!

hah sape yang penah singgah blog awek cun bernama ardina ni? :) ehh aku bukan kenal dia melalui blog la. dia ex-schoolmate masa kat semetrik dulu. dah hampir 10 tahun la kenal.

frontpage wedding invitation card :) skrg ni org letak gambo ms childhood. aku dulu nak buat camni, tapi ko tau jelah suami ai tu lahir tahun bape. gambo ntah kemana :p

Kami gerak dari Ipoh terus ke teluk intan. umah dia terletak di jalan bidor. aku mmg dah biasa la jalan tu sbb tu jalan alternatif aku balek kmpg.

jelapang padi terbentang luas ^__^

teng! sampai dah. teehee :p konfem ah mkn dulu. ai dah kebulur nyah. lgpon pengantin tgh sebuk bersanding time tu.

ops! aku pakai baju raya. kahkah. see?? cantek kan dna? sama padan dgn abangnya :)

fuhhh~~ mcm patong. geram nengok. kena tgk selalu muke org lawa2 ni. baru nanti anak akan lawa jugak. hehe. petua dr mana tah :p

last but not least, pengantin baru dan pengantin masih baru jgk :p

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. ^^me^^ eh xboleh like like dah...dah jadi bini org tu..hehe :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha