Monday, September 14, 2009

Kek lapis serawak idaman kalbu

hmmmm mcm tau2 je aku dah lama nak makan kek lapis serawak dayang salhah ni. hehee. alkisahnye, aritu aku tak sempat nak pesan kek lapis idaman kalbu ni kat cousin aku masa dia balek dr serawak. nak buat camne, mudah lupa aku nih. slalu aku ingat nak pesan. kali ni lupe nak pesan daa T___T.

tetiba pd 1 hari lepas berbuka puasa kami ada tetamu. kikull nama glam dia :p ahli savoc dia ni. keje kat serawak nun. baik hati sgguhhhh dia bagi kami 2 biji kek lapis dayang salhah ni. whoaaaa nangis dlm hati aku. sebab terlalu gembira. konfem ah before raya dah abes aku asik ngaaap tiap2 malam. asik mencekikk aje koje nye aku ni. haha.

ehh tapi berat i menten. err tak kesah ah janji tak memberat. menten pon menten ah. nak harapkan mengurus jgn hrp ah ^__-

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. aku anti btol ngn kuih tersebut...tp sedap. huuuu

    ReplyDelete
  2. wah mana aci die bagi kat kamu siap 2 bijikk..kikull nak jugak...waaa nanges=(

    ReplyDelete
  3. ^^rosma^^ wuaa jgn la anti kek ini kerna ia sedap. lupakan sejarah dari namanya itu :)

    ^^mizo^^ :)

    ^^balqissy^^ ya ampun berat sugguh permintaanmu. tak mampu dek nk buat ni lagik =P

    ^^yani^^ hihi.kebetulan dia sggah umah aritu. tu psl dpt. meh mkn meh ;)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha