Wednesday, September 16, 2009

Kek Raya. No kuih raya.

Malam ini adalah malam penentuan. cewah! ayat nak hebat jek. aku lensingggg ko kang!! ~~ penentuan ape? bukan penentuan anak lelaki ke pempuan. haha. ops! ehem ehem mari kembali ke jalan yg benar. malam ini adalah malam penentuan ke-terror-an (bukan terrorist okkay) seorg menantu kpd mertuanya. teehee :p

the battle of hari raya cakes! hehe ;) oleh kerana aku hanya tau buat kek dan bukan kuih raya. maka kek2 yg bakal dibake malam ini adalah kek raya yer harap maklum :)

erm tapi aku terpikir2 tak cepat sgt ke aku buat kek yek? menurut misi impossible kami laki bini, cadang nak berperang dgn 5 bijik kek. tapi kang buat awal sgt rosak cepat ke guane ek? kang buat lambat takot kelam kelibut plak. aisehh.

takpon, buat 2 bijik mlm ni, 3 bijik mlm besok. kek tahan lama kan? kan kan kan??

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. hmmm..apa kata klu ciare buat kat sana jer...lagi sodap..hehehe

    ReplyDelete
  2. sis..buat hari jumaat separuh..hari sabtu buat lagi separuh..kalau larat,buat semua pagi2 sabtu tu pun blh jgk..kek tahan 3-4 hari jer..nak bwk blk kg mesti fresh2 kua dari oven..baru sodap!! hiks...ops pjg lebar pulak i komen...neway,berkongsi tips dan pengalaman jer..

    ReplyDelete
  3. ^^ann^^ erk?? nak msk kat ganu jer? hah konfem ah bantat kek itu nanti sbb tekezut mertua asek spotcek :p

    ^^layla^^ wuaa yeke tahan 3-4 ari jer?? erm kalo camtu kena la msk ari sabtu pg la. xtido la nampak gayanye sbb nk buat kek T___T. nway TQ ye gtau:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha