Thursday, September 3, 2009

Koleksi baju majlis tunang, nikah, sanding & sambut menantu

Em tiba2 bermood semacam nak display semua baju yg telah ku pakai pada majlis2 yang terpahat sebagai hari2 sejarah dalam hidup aku. tak ada cerita. cuma gambar aje. enjoy the pictures :)
baju bertunang ni kain aku punye. telah dijait berbentuk baju kurung moden. tak kuasa nyahh nak pakai kebaya. i'm not the kebaya type. manik2 yang menghiasi segenap ruang baju ni dijait oleh kakak aku. dia memang part time menjait manik ni. lawa2 babe. sila terjah blog dia =D. Tudung dan selendang milik diri sendiri. i heart so much selendang pink bertatahkan manik2 dlm bentuk bunga2 besar. canteknyee di mata ku ^___^.
Gaun cinta pandang pertama. masa pertama kali aku tgk mak andam aku sketch gamba gaun ni, terus jatuh cinta <3.>
meh demo sket. hehe. canteknyeee. aku suke gaun ni.
baju untuk majlis sambut menantu di ganu kite. nampak simple jer. tp aku rasa nyesal sbb actually majlis sambut menantu di ganu tak perlu baju lawo2 gini. pakai baju biasa sudah. so baju yg biasa ni dah masuk kategori vogue pulak di sana. segan i nyahh ;p
ting! lawa jgk baju ni. tp songket, so almaklum lah. PANAS and HOTtie. huhu
baju utama. hihi. baju bersanding di umah aku. masa ni tangannye tok siap lagik. aku suke bangatttt sama manik2 kat baju nih. haishhh. and again, aku 1st bride yg pakai <3>
demo sket ;n
dan terakhir. baju pernikahan kami. simple tp aku rasa baju ni kemas dan kiut ;p
sekian saje :) owh baju2 pengantin laki takyah display ah. baju lelaki serius boring kan. haha. i love being woman kerana baju utk woman sangat cantekk =D

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. huhuh...sama cam kita kawen..dapat pakai baju baru mase sanding n etc..hikksss..

    ReplyDelete
  2. ^^Ann^^ tu lah psl..rasa beruntung jgk..hihi...

    ReplyDelete
  3. cantik semua baju² nye tp akak plng suka baju nikah....simple je tp sweet

    ---psstttt mana nk carik pin kat kepala yg ciare pkai time nikah tuh...cantik la

    ReplyDelete
  4. ^^masviona^^ yup baju nikah tu mmg best.erm pin kepala?yg mcm cekak ade butterfly tu kah?yg tu 1 set mak andam kasi.tp kat semua house byk lah kak ;) kedai2 jual manik @ brg2 kawen pon ade jual. nk pakai raye ke?teeheee

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

Kalau saya TAK balas komen anda, jangan marah ek. I'll try to reply your comments asap!

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha