Saturday, September 26, 2009

Lebaran Aidilfitri Masih Terasa ^__^

Assalamualaikum semua warga Islam yang baru sahaja menyambut Eid Mubarak ^__^. i know korg semua pasti dlm mood raya lagi bukan?? ehem ehem..sbb i pon masih dlm mood raya. wuahh masih terngiang2 rasa rendang kat mulut. (erk?? mula merepek dahhh :p) okay lah utk permulaan sila layan 2 keping gamba raya dari ciare.blogspot.com ^_^

Eh Eh ni bukan raya pertama tu pasal tak semua pakai baju raya :p ni raya ke-4, pagi khamis yg indah before weols kuar beraya. erm aku sampai perak raya tgh malam raya ke-4 jam 12.30 malam. patotnye raya ke-3 dah sampai dah. tp dek kerana penat kami drive je selow2. sampai sakit badan2 dok dlm keta selama 12 jam T__T. ape pon ttp happy dpt balek kmpung sendiri :D

Ehh tapi raya pertama di umah suami pon happening jgk. tambah happening dgn kehadiran budak2 kecil ni. adoii..tp layankan jelah :) see?? ciare is always not PINK. tahun ni i REDdy okkay ;) kami beraya di terengganu sampai raya ke-3 jer. dlm kol 1 thgari dah gerak selow2 ke perak.

raya tahun ni sgt best & bermakna ^__^

psssssttttttttttttttt: ciare tak nanges pon pg raya eventho beraya umah mertua. i'm a strong gurl =D. erm tapi mak yg nanges...T___T sori mak...yg pntng adik dah balek perak & tahun depan kite semua raya di perak. yeayyy =D

bersiaran langsung dari hotel **** ****, ipoh

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha