Tuesday, September 8, 2009

Main masak2 ujung minggu ;)

Enak enak. sedap jgk masakan aku ni. ewah. masuk bakul angkat sendiri ^__-. memang terbukti boleh dimakan dgn berselera sekali. walaupon tak sesedap santapan di restoran mewah T___T tapi menu simple gini pon dah membuncitkan perot kami. haish. lepas tu mula lah mengerang nak pegi semayang. kahkahkah.

ni 1st time aku buat. kerabu mangga namanya. mangga ni pon dpt free je masa balek kmpg. jimat :p tak sangka kerabu mangga ni walahhh sedapnyeeee. masa taip2 ni pon terleleh air liurss. teeheee

dan ni menu aku plg terer nak buat. ayam masak merah ^__-. pejam mata pon bleh masak dan jadik sedap, heehee. ckp besar nmpak. kang Allah uji ko masak tak jadi kang. huhu. hish tp gambo tak cantek sbb kami makan dgn gelojoh pastu br ingat nak snap picture. hoho. ni memang sikap sejati aku. lenkali ah amek gamba cun2 sket. i surirumah yg busy ;)

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. uiii...kerabu mangga lah my favy taw dear :) yumm yuummm

    ReplyDelete
  2. ^^zie^^ mlm ni nak buat kerabu mgga lagiii. yeayy =D. sedap kan? slurrpp~~

    ReplyDelete
  3. skill memasak dh masuk level 10 ek ciare??hehe..kita baru merangkak masuk level 1..ngehngeh

    ReplyDelete
  4. aduh leleh air liur tgk kerabu mangga ngan ayam merah itu..

    wah ciare skrg smkn berjaya jadi cheff yooo

    ReplyDelete
  5. ^^Intan^^ idok ler level 10 lagi.hahaha.baru level 3.5 kot.teehee.

    ^^Yani^^ kerabu mgga tu mabeles.smlm buat lg skali.hihi.slurpp~~~xde lah bjaya sgt tp alhamdulillah le bleh kygkn perot.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha