Wednesday, September 9, 2009

Maybelline New York: Foundation

T___T mulakan dgn muka paling sedih abad ini.

puan ciare dah menterjah lebih 10 watson dan guardians utk mencari foundation seperti gambarajah 1 dan 2. UNFORTUNATELY, kesemua rangkaian yg telah dipergi itu dah tak menjual foundation ini. wuaaaaaaaaaaaaa T_________T. mmg what the #### betol ah!!!

aku tgh upset sgt nih. kang camnooo nak makeup best2 dan bergaya di samping MAC dan PAC jika foundation ini tiada??? aku tak sukeeee arr foundation lain. so bleh tak suggestkan kat mana puan ciare nak menterjah dan mendapatkan foundation ini? sila nyatakan di ruangan komen.

terima kasih sbg pendahuluan komen2 anda

upset wife;
Ciare T_____T

8 comments:

  1. alololo..ciannyer. penat carik ea. gune la foundation MAC klo mcm tuh yang


    :)

    ReplyDelete
  2. memamg dah takde,,,confirmm..saya antara peminat.mateee nie...dan waktu mula2 tau tue rasa bengang sangat...nape ntah maybeline tak buat dah..

    ReplyDelete
  3. faundation loreal okay jugak au..hee..yg versi true match tu..

    ReplyDelete
  4. cuba carik parkson yg ade bahagian cosmetics...

    takpon tukar je foundation yg almost the same shade:)

    ReplyDelete
  5. eh ciare ape kate ko bli foundation yg dh 2 way skali.penutup die kale ijau+black. adik aku pakai. wah mcm flawless je pas pakai, uols.

    ReplyDelete
  6. ^^zie^^ erm tak berbaloi la pakai mahal2 mcm MAC tu. tp kualiti lebih kurg sama ngn maybeline yg tgh dicari ni T__T

    ^^anul^^ whatttt??? memang dah TAKDE?? marang merapu marang kepsmandmbdb T___T. patot lah. dah berbulan cari xjumpe.

    ^^haizan^^ yeke? liquid ke?

    ^^cheryna^^ cdg nk beli lain jgk tp shades lebih kurg tp..........yg maybelline ni dia punye foundation tu lembuttttt aje. when u touch it, rasa mcm pegang kek span yg sgtttt lembut. dan bila ltk kat muke sgttt best T___T

    ^^pestisid^^ eh cap ape? meybelline gak ke?

    ReplyDelete
  7. maybelline, maybelline. pakai tu dh mcm pakai bedak siap. eh ke silkygirl? tp rasenye adik aku pakai maybelline je. die bg skali ngan berus siap. die dlm bentuk debu2 je, bukan padat cm matte tu.

    botol lebih kurg, tp tudung die itam+ijau skit and die letak dlm kotak transparent sekali ngan brush.

    ReplyDelete
  8. ^^lisa^^ oo yeke? erm harus ah nk cari pasne. mn tau serasi :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha