Sunday, September 13, 2009

one step ahead

Kalo nak ikotkan takde lah one step ahead sgt. huhu. saje je nk upgrade sikit blog ni. makanya aku buat satu response form dari pembaca. Kalo sekarang blog ni ada:
komen box at each entry -- utk komen apa2 aje psl entri tersebut dan semua bleh baca bila aku publish komen dia.
chat box -- yg ni plak ala2 chatting dan everyone can see it.

So if you wanna ask a private question, nak bg cadangan ke, nak tanya tutorial psl blog tp malu ke, so bleh la menghantar apa yg anda nak hantar pd response form saya :) apa saja yg anta send adalah rahsia antara kita ^__-

di mana nak dapatkan?? FORM ini terdapat di bawaahhhh sekali page blog saye. scroll aje sampai bawah pasti jumpe :)

selamat mencuba! (^__^)v

psttttt: ape korg ingat blog jualbeli jeke perlu ada mende ni? :p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha