Wednesday, September 9, 2009

Random Pictures

Sempena 090909....rasa nak upload gamba secara random akibat tiada idea plus busy tapi gatai nak update jugak. rasa mcm kematian blog kalo takde entri baru. kahkahkah =D

masa ni kami baru kawen seminggu kot. kat funfair di terengganu :) ni haa anak sedara belah ganu yg bernama Afiq. dia punye nakal bleh tahan kooo. masa kat funfair tu adalah expo bagaii kan. mcm2 lah brg permainan org jual dan dia nak 1 toy tu. selagi tak dapat dia berguling depan kedai tu. ohh sabarrr jelah. naseb ah ayah long ko pemurah. nak harapkan aku yg beli? tidak tidak. hehe. i kedekut sket. kahkahkah =D

pemandangan ni sgt lawo di mata aku. somewhere in Gua Musang masa on the way balek ganu ikot cameron highland. mencabar babe jalan dia. em maybe ni lah gua yg dipenuhi musang tersebut kot. teehee :p

pantai batu buruk opkos ;)

teng! inai yg kurindui. raya ni nak berinai mcm kawen aritu ah. dgn kaki2 aku nak inaikan sekali. hikhik ^__-

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. encemnye cik abe die..ops!hahahaha

    ReplyDelete
  2. ahhahhaha..ciare, kamo leh geng ngn my hubby..coz dia suh we ouls pakai inai smpai 3 bulan...adeehh..xkoser mak..hhahahaha..

    ReplyDelete
  3. ^^Yani^^ haha..ensem di hatiku ^___^ dihati mu jua kah??hahahha :D

    ^^ann^^ laa yeke? bestlah tu. bkn sng nk suh org laki berinai gitu.dorg slalu pakai seumur idup je masa kawen...jom ah pakai ramai2 =D

    ReplyDelete
  4. ciare...jom2 pkai inai ngan sy sama2...ms wedding sy nnti yer...hihihi!!

    ReplyDelete
  5. YANGG...love u last pic neh. psstt..taun depan giliran zie lak yg berinai di jariks...lalalala

    :D

    ReplyDelete
  6. ^^ciklady&zie^^ amboi2 bakal pengantin ni....teetttt :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha