Friday, September 4, 2009

Saje bertindak kejam

Oleh kerana aku rasa nak makan benda ni malam ni, saje nak tayang kat korg. teeheee. selamat menjamu mataaaa ^__-

nasik goreng ketam. nak lagi sedap mintak nasik goreng ketam special sbb dia akan tambah sotong dan udang besar secara tidak kedekut. pastu makan lah sampai pengsan. heehee :p

pasta seafood with olive oil. kalo nak tambah kolestrol mintak lah pasta seafood with creamy sos. konfem meletup ah perot ko. agagaga =D

erm probnye, kalo nak mkn utk berbuka tak sempat kot. dgn jalan jem segala. so nak senang pergi makan utk supper je lah. kang tapau sekali utk sahur. kahkahkah. i likee ;)

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. oii oiii...mlm ni kan ada nur kasih...mana ada manusia nak mkn kt luar hari jumaat mlm sabtu...huhu

    ReplyDelete
  2. ^^mawar^^ kan da tulis nak pegi mkn supper..maksdnye mkn lwt malam..huhuu. so tak terlepas nur kasih punye

    ReplyDelete
  3. whoaa!!! sedap weh yang oii. terlior giler aku tgk nasik goreng ngan pasta tuh. sotong tuh yg watkan aku kecur..hehe

    ReplyDelete
  4. ^^zie^^ memangggg sedap weh. hehe. em rata2 org dok area KL tau kedai ni kat mana. nti zie dtg sini kena rasa ni tauu :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha