Tuesday, September 1, 2009

Sudah 3 bulan 2 hari ^____^

Alhamdulillah sudah 3 bulan 2 hari kami mendirikan rumahtangga (walopon umah kami xde tangga hihi ;p) semenjak 30 Mei yg lalu. O0o0. rasa mcm masih pengantin baru okek. inai di jari kaki masih merah menyala tp inai tangan da abes. oh sedih T__T. rasa nak topup inai tiap ari jek. muehehe :)

Dan sepanjang 3 bulan 2 hari menjadi isteri dia, adalah moment2 yg indah2 belaka. TQ sayang sebab u cukup sabar melayan kerenah bini u nih. hihi. layankan ajeee apa bini dia nak. harap berkekalan mcm tu sampai bebila yer sayang. erm tp kadang2 tu kena marah2 manje jugak hihi. mana taknya, si bini asyik nak ikot kepala dia jek. maap yer sayang. i'll try to be a better wife onwards :) sesungguhnya mencabar jugak sbb u anak sulung dan i anak bongsu (ni apesal ber i-u nih? hih). si tegas dgn si manja yg gedik. but well done utk kita sbb berjaya mengharungi dugaan2 itu. walaupon org akan berkata terlalu awal utk mengungkap kebahagiaan namun, alhamdulillah. Ya Allah, kau kekalkanlah kebahagiaan ini sehingga ke hujung nyawa kami. Dan kau kurniakanlah kepada kami cahaya mata yang soleh dan solehah. Amin.

paling best sekali, sambutan 3 bulan menjadi suami isteri di sambut di kampung aku di perak dgn kehadiran sanak saudara yg ramai bangat. tambahan pulak dgn juadah berbuka puasa yg amatttt byk lazat pulak tuh. haishh. bestnya dok kmpg dpt mkn sedap2 ;p okay ah. stop dulu. bye bye all :)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha