Tuesday, October 20, 2009

Bila dia dah celik IT

Alamatnye........abes lah. huhu. asek nak conquer lappy jek. huhu. sebelum ni pandang laptop i pon tak emboh. huhu. tiap malam pas makan malam, mula la aksi rebut merebut nak pakai laptop. haish....semua disebabkan broadband~maxis ni lah. hihi.

Tapi xde lah serius sgt pon. paling2 pon 1st week ade broadband, dia search mudah.com.my tu je ha. sampai aku pelik apa yg best sgt kat sana. sgt seswatuu okekk :P patot lah, rupanya segala-gala pasal keta dia search seperti stereng, rim, bla bla bla. nape tak search keta baru je? haha :p

Erm melalui gambar yg aku letak di atas, ko bygkanlah betapa tak lengkapnye umah kami. surf internet atas iron board??? what??? haha. lawaking sgguh. hm biasa lah, better dari surf sambil dok bersila atas lantai kot ;)

Skrg ni dia dah ada facebook, belog, email sendiri..hehe canggih sungguh dia skrg. well done. kang xde malu sgt bila terlalu buta IT. nama je ada bini software engineer, tp satu hapah teknologi IT tak tau. skg bleh kembang2 idung ada belog ngn facebook. hehe. tp wat sementara waktu aku suh dia privatekan belog dia. hihi. dah lama2 kang baru open for public ;)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. Dulu I dengan husabnd pon selalu berebut laptop. padahal bukan satu laptop dalam umah ni. Tapi masing2 nak berebut yang paling kecik sebab nak baring senang letak atas badan. HAHA. Skang dah tak berebut dah sbb I rasa laptop i lagi power. I tak heran dah laptop dia. HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. ^^Chika^^ heh tu la psl. mule2 je ni rebut2 (tp mesra?? :P) nti lama2 boring lah tu.haha.

    hehe laptop u cnfirm lg powerrangers punye, i know ^__~

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha