Thursday, October 8, 2009

Bila rasa dah tak sesuai

aku betul2 rasa dah tak sesuai. tak sesuaiiiiii bangat dah ni. rasa nak hentak kepala cicak kat dinding ni haa. huhu. okay ini serius.

aku rasa aku dah tak sesuai kerja sebagai seorg software engineer, programmer, application specialist ni. hah mcm2 nama jawatan utk pekerjaan aku tapi hakikatnya...




kami kuli batak je




sedih bukan. bila kerja tidak dihargai. malah dipandang sinis. owh moga kami bertahan (dina sabor yer) agar dpt menangkis semua dugaan di tempat kerja ni.


tak ape. kami sabar lagi. tapi bila sabar dah meletusss nanti.......

lu pikir la sendiri.


Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. sama la kite..jom kite tukar keje secara beramai2...bile xde programmer baru dorang tao langit tu tinggi ke rendah kn???hehhee

    ReplyDelete
  2. ^^yani^^ uuuu kita serupaaa..tensi kan T____T

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha