Wednesday, October 21, 2009

Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique

HEHE cam kelako pulak. jalan2 bloghopping sana sini (ofkos minat terbaru aku adalah shawls kan so asek menggoogle shawlll ajek. wahaha) maka jalan2 sana sini, terbump dgn satu blog penjual shawls yg buat contest unik & anggun. hehe. Unik?? haa ingat x pasal entri INI (click cepat i pakse =p), di mana aku menceritakan pengalaman pertama memakai shawl kan? dan aku jugak menyatakan tentang pipi aku yg RARE atau dgn kata lain ODD dan UNIQUE. cube ko cari cepat org lain yg pipi labuh cam aku. ade? ade? maka memakai shawl gini menjadi satu pertaruhan hidup atau mati tambahan pula teman sehidup semati telah buat statement "u nampak lebih chubby pakai tudung gini". okay i tak sentap kacip fatimah dah sbb i dah redha dgn pipi i. ia adalah anugerah Allah yg unik :) alhamdulillah. Oleh itu, dgn berani matinye si unik chubby ini dgn rendah diri mau join contest skrg! hihi jom!! ^___~

Kategori 1 ( blogger )

1) Terbuka kepada kesemua pengunjung secara langsung & tak langsung, mengikuti, terjumpa atau terbaca blog saya ini ............ (xpernah langgan d'nur sbb 1st time bumped into this blog =p)
2) pastu link kan blog D'Nur Boutique kt bloglist korang... (saya linkkan di blog linking saya di http://ciareterritory.blogspot.com/ di bahagian 'Fashion')
3) mesti join followers D'Nur Boutique (sudahhh :p)
4) Copy logo contest & letakkan kat sidebar blog korang bersama link D'Nur Boutique... (sudah jugak. hehe)
5) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk

"Contest Unik & Anggun Bersama D'Nur Boutique"..setle!

6) letakkan gambo yang nak dipertandingkan.

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry nie berserta nama penuh, alamat, no tpn, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...(done! :p)

Xoxo;
Ciare =)

9 comments:

  1. sama la macam saya tak dapat nak pakai shawl ni..muka bulat dan pipi tembam semacam..hukhuk..tapi kadang2 tu saya hentam pakai jugak..huhu..nway,u look sweet ar pakai shawl tu..gud luck yer..

    ReplyDelete
  2. ^^D'nur butique^^ time kacih :)

    ^^norhaizan^^ wuahh xde maknanye tembam pipi kamu wahai haizan..kecik molek come lote sweeeet aje..kalo pakai shawl ni konfem the vassss ;)

    ReplyDelete
  3. mcm menarik je..nak masuk gak la=p

    ReplyDelete
  4. nak join nak joinnnnnnnnnnnnn!! hahahaha

    ReplyDelete
  5. ^^yani & mira^^ haha. join jgn x join =D

    ReplyDelete
  6. ciareeeee nak join gakkk

    hehe sume contest ko masuk, aku nak folo u~~

    ko bagi x :D

    ReplyDelete
  7. ^^dd^^ hehe sblm ko ckp nak join aku dah dpt detect ko mesti nak join punye. huahuahua...join la dd, pakai shawl yg masa opnhouse korg kat opis tu...cantek..wane merah xsilap aku...:)

    ReplyDelete
  8. auchh predictable sungguh aku ni rupenye ye ;p

    opnehouse kitorang kat opis ;p x ingat laa pulak opis aku ade wat openhouse hehe, xpe2 nanti aku korek2 balik

    hik

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha