Tuesday, October 13, 2009

cream+glitterybrown+darkbrown

kadang2 berjaya kadang tak. adat lah tu kan :) tapi aku sentiasa lah nak mencuba dan mempelbagaikan effect make-up lagi. alaa tapi utk suka2 lah. sekadar mencuba. kalo jadi jadi la. kalo tak jadi, cuba lagi. ye dop? :p

oleh kerana tgkap pakai camero phone yang 'canggih' sangat ni, maka tak nampak la effect glitter2 eyeshadown ni. patot nye ade glitter sikit i tell you :p

tone warna:
1. pangkal mata yg dekat idung tu cream
2. tengah glittery brown
3- dark brown matte

so tampal2 calit2 sana sini, maka terhasil la dlm gamba di atas. huhu. last but not least, letak la eyeliner sama ada pencil @ liquid. depends atas kesukaan masing2 :)

sekian

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha