Thursday, October 22, 2009

Creamy Pink

Hye Hye :) hehe nampak x nampak x? kalo aku dah tahap buat entri makeup ni maksudnye aku dah takde modal lah tu nak menghapdet belog. gagagaga. anyway, aku ni tak suke nak bercerita secara detail ape aku buat, aku pegi mana, bla bla bla bla. pendek cite itu semua personal punye cerita dan aku hanya tulih yg mana aku rasa tak terlalu berat mata memandang (??? merepek sudah makcik ni)
Creamy pink jenama elianto kalo tak silap aku. dia berkilauan sket yer adik2. make sure ko tak pakai warna ni pegi sekolah plak. huhu

pejam mata sketttt. hihi. amacam? okey ke dok? bleh la ye dok. takat coloring gini anak sedara aku si kyra pon tahu. lalalala ~~~

aummm ~~ hehehe thats why i love pink ^___~

Sekian sahaja sessi menayang mata sepet aku pika17. anyway, bulu mata aku mcm semakin menipis. adekah kerana sokmo pakai mascara? tp kalo nak ikotkan, aku lebih selalu pakai celak berbanding mascara jd mascara bukan puncanya. huhu. adekah ubat utk melebat bulu mataku? plis dont suggest me false eyelashes okek pika22

Xoxo;
Ciare =)

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha