Monday, October 26, 2009

Dah kawen baru nak pegi 'pameran pengantin' =D

Ish ni yang buat aku rasa nak kawen lg sekali ni =p err i mean get married to the same person aaa. ape ah ko ni asik salah tafsir jek. bukan ape, rasa mcm tak cukup grand le pulok majlis aku dulu. hihi tak tak. gurau je. kang ade yang kecik ati baca entri ni kang (maklum le teman memang mesra i dah pandai baca belog i skrg. love u cayangg <3). ape pon aku bersyukur perjalanan majlis pernikahan dan perkahwinan aku 30 & 31 Mei lepas, berlaku dgn gilang gemilang sekali (walopon ada byk dugaan di sebalik tabir T___T). Alhamdulillah.

Maka, untuk apekah aku pergi ke pameran pengantin ni? hehe. actually ni adegan cuci mata jek. time sepupu aku si shamsul ni konvo ari sabtu lepas, aku dgn ati punye la mati kutu keboringan seh time tggu org setle konvo kat luar. bukan main panas pulak tu! so we all amek keputusan utk jejalan ah. hehe. ape lagi, dgn pantas jalan2 ke PAS, SACC, PKNS seawal kul 10 am dan siap tolong tuan kedai bukak kedai2 dorg. HAHA. psttttt, by the way kami pegi jejalan naik bas koooo. enjoy sgt sbb rasa mcm berzaman weh tak naik bas. hihi. nape naik bas?? sbb keta ku telah diparking di padang kawad kononnye family graduan tak bleh naik smpai dewan, so nak taknak aku parking ah situ. tapi mcm malas nak kuarkan keta time nak pegi jalan2 tu. naek bas jelaa jawabnye :)

pssstttt...korg perasan tak ni macam ala2 pelamin nan indah bloger tegar tu? sape lg kalo bukan bukan chika yg comel tu ;)

Pelamin anganku patotnya ni. tapi kat perak takdoooooo pelamin gini. nyampah aku. pelamin pon tahap edisi terhad yg zaman bila punye tah. excuse me pada bridal boutique kat perak, plisss lah enhance korg punye produk. asik patern samaaaa jek. pastu mcm agak ketinggalan zaman (sori to say). Aku ni sound gini for the sake of sedara mara aku kat perak nun. sian depa nti dapat pelamin mcm aku jgk padahal zaman dah berubah time tu (errr not to say my pelamin tak cantek, cantekkkk tp kalo 10 tahun lagi mcm tuuu je rupanya....what the ****??)

ushhh gaun idaman jugak. boleh dienhancekan utk pengantin bertudung. kalo mak andam nye teror mcm2 dia bleh wat bg matching dgn kehendak pelanggan. bukan?

awuuwww i teringat gaun merah i. canteknyeeee :)

mcm2 ada lagi weh. ramai2 pegi PAS, shah alam ccepat.

haa ni pulak pelamin versi baru. ala2 mcm kelambu pulak. but cute gak :)

Erm itu saje. hehe. kpd bakal2 pengantin ujung tahun ni, korg dah sevey ke belom?? cepat tau sebelum baju idaman ngn pelamin idaman di ambil org :p

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha