Monday, October 5, 2009

Dia sudah 23 thn ^___^

:)

Allah selamatkan kamuuu
Allah selamatkan kamuuu
Allah selamatkan suriatiiii
Allah selamatkan kamuuuu ^_______^

kebabooommmm!! (hah siap ada sound effect mercun lagi. haha)

Nak tau siapa yg sudah bertukar angka arini?? she is SURIATI my lovely cousin. kami dah mcm adek beradek dah. since aku takde adik, maka dia lah adik kesayangan aku. bergadoh pon mcm adek beradek jgk. haha =D

Ati,
akak ucapkan selamat hari lahir ya. semoga hari yang bahagia ni akan memulakan segalanya with fresh and new. especially about the 'u know i know la kan'. haha :p

Belajar rajen2. ingat jasa mak ayah ati tu. make sure bleh score sampai ke akhir sem. dan hadiahkan segulung ijazah pd mereka nti tau :)

Dan...semoga perkara 'u know i know' itu akan berjalan lancar dan ko akan berkongsi dgn aku sedikit masa nanti. next weekends kita buat party buih plus bikini bottom okkay. haha =D

Mas Muharni & Ati.

Ati yg sebelah kanan yer. hehe. erm yg Mas ni korg kenal x sape? teng teng teng :p

psssstttttt: ewah ramai yg tanya kat ym pulak sape Mas Muharni.
kat sni xnak drop komen pulak. huhu. ni ai marah nyah ^,^.
Mas Muharni ni pelakon drama Embun Mutiara & byk lg drama2 baru.
Dia jgk heroin cite Wayang. Sweet sgt budaknye. Fotogenik :)
Masa aku tgkp gamba dia atas, dia da abes shooting utk Wayang.
Sekian ;)

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. pelakon ek? tp x ingat pelakon cite pe hehe

    ReplyDelete
  2. ||dd|| iya iya felakon dia tu...drama embun mutiara kat TV3..pastu movie WAYANG dia jadik heroin..suda ingat x? :p

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha