Wednesday, October 21, 2009

hiburan pagi ini

mula2 aku nak gelak dulu...HAHAHAHAHA. sbb serius lawak weh. lately, mmg byk sgt keyword (kat nuffnang) psl kawen2 ni. berderet2 org yg search mcm baju kawen, koleksi baju nikah, bla bla bla. tapi yang paling tak bleh blah nye adalah yg di bawah ni. hehe =p
Gilo ape??? sempat lagi org ini nak tipu jawi surat akuan bujang dia?? wakakakaka. org lain dok sibuk2 pasal persiapan ko pegi cari idea nak tipu JAWI pulak? wkakakaka (gelak guling2 5 menet). Ko tau x ape jadi kalo ko tipu? undang2 malaysia ni akan membatalkan perkahwinan ko dgn pasangan ko kalo ko tipu. hazab lah wei. hihi ;)

Ish ish mcm2 lah org skrg ni, nak cari idea menipu pon search google. canggih tak canggih ye dok? teeheee. anyway, kalo org tu singgah lagi sini, harap2 dia insap dan jgn lah menipu. kalo dah tak bujang, buat lah cara tak bujang. kalo yg pempuan, ape kess ko nak mengaku single? gile meroyan ke ape dah ada laki nak kawen lagi? haish +__+. dan kalo yg google ni adalah lelaki, pegi lah mintak sign surat kebenaran dari bini ko cepat. hehe. tak baek tipu tauuuu :p

Hehe lawaking lawaking ^___~

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. terdesak sgt dah la tu
    hal2 nikah kawin pun nak menipu
    tak pikir panjang sungguh
    banyak kesan dia weehhh

    ReplyDelete
  2. ayya dengar mcm susah kan??tp melambak je kawen 2-3..kene mintak tips tu=p

    ReplyDelete
  3. ^^dayu^^ tu lah pasal....tu la tak pikir kesan di masa hadapan maksudnye. pikir pendek

    ^^yani^^ tips melalui google kot? :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha