Saturday, October 24, 2009

kontroversi

Hye hye selamat pagi 1 Malaysia :) ini scheduled entri yer sbb skrg ni aku berada kat Uitm Shah Alam. doing what? dah gtau dah sbb ape aritu kan? :p

Well well well, u remember entri 'hak anda apabila jiran sedang mengubahsuai rumahnya' ini?? hehe. kalo tak ingat klik link tu dan baca dulu ape yg telah terjadi yea. tak syok arr kalo kamu x ikuti rentetan peristiwa nye.
hah nampak tak nampak tak? ini ar umah jiran aku tu. erm lawo seh bile siap. lampu depan pon asek pasangg aje. hehe. jgn dia pegi wat hal litar pintas lagi skali sudah ~~ memang aku lepuk ah jiran aku ni kang. errr rumah kami yg pagar dawai tu aje. siap ada lalang yg berbunga. wakakaka. ehh tp lalang tu di luar kawasan umah rasanya. huhu tp nampak cam kat dlm pagar kamu pulak T___T.

gate dia otomatik youuu pakai remote segala. hihi. umah dia mcm ala2 double storey dah jadiknye. magic betoi. dia punye master bedroom udah diruntuhkan dan dipindahkan ke tgkat atas.

ehh nampak pulak no rumah i jgn gtau org eh diam haha. okeh lah itu saje entri yg ringan2 je i bg uols baca. selamat bercuti ya~~~ celebrate

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. mmg superb ah rumah jiran kamu ni..rumah kamu bile lagi nk jadi mcm ni??hehehhee

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha