Thursday, October 15, 2009

Kurma Daging Penuh Kasih Sayang ^__^

Malam tadi sumpah jatuh cinta pada diri sendiri okek. haha. tetiba rasa dapat anugerah menjadi chef paling handal seantero malaya ni =p huhu. bukan ape, sejak kawen ni (ehem ehem) aku rasa mcm ke~teror~an memasak tu dtg berguling kat aku. haha. ape aje yg dimasak insyaAllah jadi dengan sedapnyeeeeeee. alhamdulillah.
camni la rupa kurma daging utk sape yg xtau. er tapi patotnye kuah dia warna kelabu sket. ni dah mcm masak kari jek. haha. erm tp ni aku gugel je. smlm xsempat nak snap pic dah kena ngappp =p credit pada google yer.

bukan ape, kalo dah memang teror masak sejak azali tu aiman tak kesah la kan. masalahnye, mcm malam td, itu adalah kali pertama okek i masak kurma daging! daging pulak tu! huhu. aku ni selalu masak ayam jek. tetiba masak kurma daging, sedap pulak tu. haish kembang2 bila org yg menjamah turut memuji. owh nak nanges kerana terharu.

Alhamdulillah. maka dgn adanya chef ajaib tetiba tau msak mcm2 yang tak penah dimasak sebelum ini, maka i lebih motivated utk masak selalu utk family tersayang. erm tp nak masak depan mertua tak verrrani lagi kot. mihahahaha =D ade sesapa nak resepi???

Xoxo;
Ciare =)

2 comments:

  1. nk2 resepi tu..hehehe...yummmy!! ade bau lar malam tadi..patut lar dia masak kurma..huh

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha