Sunday, October 11, 2009

Makan2 2009 ^__^

Salam semua. hye hye. mesti weekend ni korg dah penuhkan isi perot kan openhouse kan? hehe. ai know ai know :) aku tak ada pon pegi openhouse2 ni. sbb mmg pack sgt weekend ni. mcm2 hal la. tapi arini ada makan2 sikit. sori la yer sbb tak jemput semua kat sini. huhu. ai segan nyahh nak ajak ramai2 ke teratak buruk kami ni. doa2 la kami beli umah banglo keee hehe. baru bleh ajak semua :) paham2 la adat umah org baru kawen.

gamba pertama: rose, lina, keri yg mendukung adam, suami ai yg tersorok :p, mak...
shah, ja, dd, puan ciare & idzuan.
time ni muni, pae, nana sudah balek. hehe rugi ko muni xdapek nak pose2 ;)

gamba kedua pon lebih kurang sama gak. hehe. cume nye saje gedik nak upload :p perhatian utk dd, aku dah enablekan click gamba2 di atas. yang selebihnya tunggu aku upload kat facebook lah yer.

time kasih jugak pada semua tetamu yg lain yg sudi dtg. walopon dlm jadual aku plg lewat 4pm, tapi smpai 8.30pm ada yang datang n hampir abeskan makanan. alhamdulillah. xpe lah lebih sikit2 tu aku bleh abeskan. kahkah (nampak sgt perot beso :p) yang penting tak membazir :)

em itu je kot utk malam ni. next entri lah sambung cite pulak okkay. daaa ~~~ gudnite all


psssstttttttt: hasben ai asek tersorok di blkg keri... :p
dd sila buat sesuatu pliss. hehe.
eh korg2 sekalian yg dtg, upload jelah kat blog, i xmrh punye.
hehe.

Xoxo;
Ciare =)

5 comments:

  1. hahhaha. mane baju adam?

    uh mana auntie muni?

    :p

    ReplyDelete
  2. ^^muni^^adam sexy youuu :p


    tu la balek awal lagik dah xdpt pose ramai2. hehee

    ReplyDelete
  3. balek awal ke? errr datang awal harus lah balik awal kan? mane leh same ngan mereka2 yg lambat itu.

    nyeh nyeh.

    adammmm~~ antie muni mish uuuuu =D

    ReplyDelete
  4. huhu rase sangat rugi yak dapt pegi ke rumah puan ci-are dan merasa masakannye;(

    ReplyDelete
  5. hehehe abesss, siapa yang nak buat sesuatu kat i~~

    auwwwww

    ;P

    ciare, makasih enable kan gambar :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha