Friday, October 16, 2009

Malunyeeee (#^__^#)

Okay fine fine. kata la ape korg nak kata =p dulu bukan main i kutuk xnak pakai tudung gini, but now i dah beli. baru aje tadi i beli. huhu (-_-")

warna coklat lembut @ krim dgn pink opkoss =p erm buleh la harganya murah sbb tu aku beli. kahkah RM15 utk 2 shawls ni. i likeeee. tak sabo nak pakai besok sempena org Kelantan nak beraya di rumah i. teeeheee ;)

Ini apekah?? ini adalah anak tudungnye yer harap maklum. so aku beli wana hitam abes cite. bleh pakai dgn apa sajo right? :p anak tudung ni lembutttt and sejukkkk sgt kainnye. tp mahal sket iaitu RM20. size S ni. erm bagi aku RM20 tu da mahal sgt dah tu. haha ^0^

Tadi balek dari beli barang trus pegi surauu try shawls ni. dan hasilnya?? agak memberangsangkan. teeehee. maka aku rasa mcm lebih sesuai memakai shawls berbanding tudung ekin tu. hmm pendapat i laa kan.

okay sekian saja. tata titi tutu ^___-

Xoxo;
Ciare =)

6 comments:

  1. orang kelantan tu hana ke ;o

    owhhhh~~~

    ciareeee, jangan lupe upload hasil gambar ko pakai shawl, nak tengokkkk :D

    ReplyDelete
  2. yeahhh!! welcome ti the club shawls..hehee..i pun addicted pakai shawl taw...hehe

    ReplyDelete
  3. ^^Dudu^^ iya dd...hana termasok cik balkis yg sudah semestinya warganegeri kelantan :)

    aiyarkkk segan i nyahh nak upload gamba tembunn pakai shawl :p

    ^^ann^^ huhu moga diri ini nampak manis seperti kamu semua yg memakai shawls...(-_-")

    ReplyDelete
  4. eh ham...cmne rupenye tudung & anak tudung tu? ce ko bentang besor2...pastu upload la gamba ko pakai shawl tu...maklum la...ai pon tgh belaja2 jd ayu gitu...ahaksssss....

    ReplyDelete
  5. ^^rosma^^ hehe nti la aku tgkp gambo penuh shawls tu & hasilnya. tp serius la bila pakai terserlah pipi GEBU i..wakakaka =p

    ReplyDelete
  6. sama ngan anak tudung kite kot?

    axde awning kan?sama harga..tp kite pakai size L..size M pon ketat(size muka)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha