Tuesday, October 6, 2009

Mari beli murah murahh

Walaupon udah tinggal di rumah itu selama lebih kurang 5 bulan (aku dah duduk situ sbulan before kawen), tapi dalamannye sgt mengecewakan. selain nak makeover tuan belog, aku terasa nak makeover rumah pon ada. deco deco deco tu takmau dtg makeover umah ai ke? teehee :p kami bukan ape, malas nak amek pot sgt tentang isi dalaman umah dan hiasan dalam umah sbb itukan umah sewa je. what the ffff aku pegi upah interior designer plak kan??? :p

Oleh kerana paham2 sendiri itu bukan rumah kami, maka kite beli yang murah2 aje. hehe. sian plakk kot ada org dtg nak beraya duduk atas simen kang (hehe msti ramai xnak dtg kalo aku ckp dok atas simen :p dont worry lah, mana ada simen2 dah zmn skg ni. huhu). jadi kami cari la alternatif bagi umah nampak selesa dan berada di abad yang kee....ehh skg abad berapa tah I forgot. hehe

ting! sapekah berbaju PINK?? haha naseb ah kawen dgn ai kena pakai baju pink sokmo ^___^. tu pakcik tu tgh tonggeng2 nak ukur menatang yang kami nak beli tu. huhu.

em da siap beli, balek umah terus psg. hehe. pasang ape??? rahsia :p hmm...bile laaa nak ada rumah sendiri ni....kami mau hiasinya dgn indah sekali. dan menjadikannya rumahku syurga ku.

syurga.

tp skg pon syurga jgk. sbb suami & mak ai ada kat umah. dua2 pon syurga ai <3

Xoxo;
Ciare =)

3 comments:

  1. hehe...hias lawa² yang. tiru deco ala² eric nyer deco...hehehe


    :P

    ReplyDelete
  2. samalah kita
    dah dok dkt setahun
    dalam masih simple bebenau
    entah bile nak design molek2
    cehh.. ;)

    ReplyDelete
  3. ^^Z^^ hehe alaa tp syg plak kalo pgil si eric tu..sbb ni umah sewa jer.watpe nak lawa2kan umah sewa..hehe :p

    ^^intan^^ hehe biar la simple gitu...org paham kot...tp kalo dah 2-3 thn gitu naik nyampah lak org tgk.haha :P

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha