Tuesday, October 27, 2009

Meeting Meeting Meeting Mee Kari Mee Sup Mee Bandung

This is a scheduled entri ya. tuan umah busy seh arini.

Today is going to be a hectic day. meeting 9am - noon - 5pm I guess. haiyaaa lemau tol nak meeting2 segala ni T____T. aku rasa mcm projek sengal ni tak bleh siap aje. silap2 delayyyyy lagi. tp nak wat camno. sbg kuli tetap a.k.a hamba abdi, maka i redha je. yg penting dorang bayar aku tiap bulan tanpa sebarang onar maka bermood sket nak bekerja kan? biasa lah, money really motivates me in work! haha. okay fine aku mmg mata duitan. so what??duit at least utk memilih suami i tak mata duitan sgt. mata duitan sikit2 aje. wakakaka =D

Erm tah ape lg aku nak merepek dlm entri ni ek? tak apelah simpan for the next entri kay...which is i dont know when. no other scheduled entry after this. tengok ah nanti kalo ada masa extra time lunch, bleh la buat entri untuk santapan korg. hihi. cehh mcm famous je blog ko ni nyahh oi. huhu.

okay until then, adios!!

pstttttt: haish perasan tak mentol atas batang idung aku di atas??
geram betol! harus ke tumbuh jerawat atas idung??
but anyway, it can be healed dgn krim kunyit. hihi

Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. krim kunyit cap ape ciare?aku bminat nih

    ReplyDelete
  2. ^^biku^^ krim kunyit makcik amelia @ tia amelia yg bharga RM29.00 tak silap aku ;)

    ReplyDelete
  3. mmg jadi eh?aku nk try gak ah..hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha