Friday, October 30, 2009

The Mines Tempat Bersejarah

Erm seperti yang telah kuwarwarkan sekian lama (ade ke org baca blog ko nenek ciare? huhu T__T sentap kejapans), aku adalah SINGLE on saturday. dengan itu, diri ini adalah keboringan tahap cipan sbbnye, suami i pergi berjuang di medan perang utk mencari sesuap nasik (drama kena lebih hehe) buat kami sekeluarga. jadi, aku adalah boring pada hari bernama sabtu. hanya ada sekali sabtu je dalam sebulan suami tidak pergi ke medan perang.


Maka terbatas lah segala pergerakan aku pada hari sabtu. aku rasa nak keluar, mau window shopping...tp mau ajak siapa?? kerna insan lain pasti mau menghabiskan masa bersama insan2 tersayang. owh tetiba rasa mcm sebatang kara #___#



yg penting aku nak pegi mines besok. ada sapa2 nak teman@join x? ehem ehem tawaran ini terbuka utk girls only yeee. ko namampos ke keluar ngn jantan lain??? wakakaka =D okay siapa nak join nenek ciare ke mines besok sila ym beliau di narapidana84@yahoo.com. talian ym dibukan dari jam 8 am hingga 12 pm besok yea. hehe. kalo xde sape2 teman tak apelah.......i know i know laaa korg busy kan (dituju utk bikuchan. hihi), tapi tak apalah aku tetap akan pegi mines besok! sama ada dalam realiti ataupon mimpi pun boleh. wakakaka.


psssstttttttt: sian. bini sape desperate sgt
cari kawan secara on9 ni?? haha.
sian sian =p


Xoxo;
Ciare =)

4 comments:

  1. ala... turun la shah alam.. boley aku temankan.. hihihihi

    ReplyDelete
  2. uit!..name aku plak yg naik ye.ko mmg ciare...time aku bz ko baru nk wat plan. klu x, kelu kesah aku boring xde aktiviti tau

    ReplyDelete
  3. ^^ana^^ ark!! jauhnye s.alam T___T huhu


    ^^biku^^ baek baek...xpe nti pas aku solo balek (i mean pas mak balek perak) konfem aku akan kaco kamu selalu pd ari sabtu..ngeh3

    ReplyDelete
  4. ye..ye..sile dtg ke teratak buruk aku di putrajaya ye..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha