Thursday, October 29, 2009

My current fav pose is 'bercekak pinggang dan membuat peace'

fine. korang dah muak yer? ok this is the last scheduled entry for today :)

Okay tajuk je dah cukup utk menggambarkan segala2nya. so tak payah la baca. tutup aje window ni. hahaha. Anyway sume gamba dlm entry ini is clickable dan akan dibuka pada tab @ window baru. depends on your setting lah. hihi. bukan ape, ade silent reader berkomen agar biarkan gamba2 dlm blog ini clickable. tah ape ko nak tgk? nak tgk jerawat i ke?? sila sila. make sure pempuan pregnant tak tgk gamba2 aku yang tak rupawan langsung ni. baik pegi tengok objek2 cantek yg lain T___T

Pang! fokus bleh dok ciare?? nak kena sepak? haha. Okay kali ini adalah gamba semasa aku melawat ala2 mini muzium utk tokoh sejarah Malaysia. bangga seh aku memasukkan diri aku ke dalam tempat2 ilmiah gini. owh terasa educated tetiba. wakaka. padahal masuk situ utk berposing bukannye membaca fakta! teeeetttt =p

Dan kamu jgn terkesima melihat aksi2 puan ciare ini yer. tah napa aku rasa mcm ade identiti baru bila pose lately. ternyata sebelah tangan akan dicekak dipinggang dan satu tangan lagi di angkat smbil membuat peace @ thumbs up @ etc. depends on the mood lah. hihi. contoh pertama sila pandang gamba di atas. teeheee

we all siap sign dalam guestbook tu nyah. nti bleh suh anak cucu aku pegi check ade tak nama opah dia dlm guestbook minimuzium ni. hahaha.

yg menarik perhatian adalah, Agong terengganu Sultan Mizan. hehe. see?? terengganu jgk menarik perhatian i nyahhh. lalalalaaa~~~~

wah rona cahaya ini betol2 wat aku migrain. OREN bebeno. berpinau bijik mata makkk. haish

see?? another cth seorg nenek bercekak pggang dan membuat peace. hoho. rasa mcm "ugh! pls dong!!"

kami menonton filem pendek sejarah dlm bilik kecik yg disediakan. fuhhhh ngantuk nengok fakta2 sejarah gini. hehe. tp xpe. layannnnn. kateee educated :p

ta!

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha