Wednesday, October 14, 2009

NetworkedBlogs on Facebook ^__-

Memang canggih betol la teknologi skrg ni :) macam2 adaaaaa. haha. terutamanya si facebook tu lah. Err walopon aku kurengggg berminat nak main2 application dlm facebook tu (aku baru cuba 1 application, itupon sbb ade kaitan dgn nur amina. hihihi), tapi gadget2 dan jgk segala mak nenek yg ada dlm tu sgt canggih la. Yang paling aku suke adalah masukkan sume entries yg ko dah buat kat blogspot/wordpress ke dalam facebook!!! (lain2 blog platform pon bleh kot) wuahhhh canggihnyaaaaa =D

See?? now org yang xde blog tp ada facebook bleh jugak menfollow blogger2 =D hehe. erm kalo rajen kang aku wat tutorial how to push entries from your blog to blogspot later :)

Hah! ape lagi, silent2 reader yg xde blog dan teringin nak follow blog ini, bleh la follow (itu pon kalo nak la huhu. mcm la best sgt blog aku. i know i know T__T). Sila tengok gadget belah kanan blog ni, scroll bawahhh sket then u akan jumpe seperti gamba di atas. sekian ^__-

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha