Monday, October 19, 2009

Nur Dania Syifa

Banyak betul kunjungan tetamu bersama baby kat umah aku bulan Syawal ni. korg nak bg berkat kat aku ke ape? hihi. amiiinnn. ari sabtu lepas pulak, my cousin all the way from Kedah dtg bersama suami dan babynya yg baru keluar ke dunia ni on the 2nd Ramadhan. The newborn baby is a girl ~~~ yeayy. hihi. and her nama is Nur Dania Syifa. rasanya telah kucerita'in pada bulan Ramadhan aritu, bkn? cewah mcm la ade org ingat ape ko tulih ciare, puiii :p

owh comelnyaaa kamu Dania. Mak Su ciare sayang kamuuu...auwww ~~~ meh bg berkat sket kat auntie :)

alolorhh comeinyaaaa dia tido. lama seh dia tido. dari nasi ayam aku tak siap sampai la siap nasi ayamnye. hehe.

aiyak! kuat seh suara dia time nanges. hehe. nyaringg... aku dia ikot suara nyaring sape. opkos mamanye ;)

Sekian saje. tetamu si kecil selama 7 jam di rumah kami. nanti dania dtg lagi yea. tak pon kalo ade rezeki nti auntie ciare melawat dania kat kuching yer. muuuuahhhhh :-*

Xoxo;
Ciare =)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha